Barwoutswaarder 3 h* 3449 HE Woerden

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Dit bedrijfsobject is gelegen aan de Barwoutswaarder 3h te Woerden. Het pand is in gebruik als kantoorruimte, maar ook uitermate geschikt voor gebruik als praktijkruimte. Aan de voorkant van het pand beschikt u over zes parkeerplaatsen op eigen grond. Het kantoorpand bestaat uit twee lagen, is modern ingericht en voorzien van verwarming, airco's en netwerkbekabeling. Verder is het kantoorpand voorzien van een ontvangstruimte en luxe kantine op de begane grond en vijf kantoorruimten verdeeld over twee verdiepingen.

Omschrijving
Via de entree komt u in een ruime en lichte ontvangstruimte met toegang tot een tweetal toiletruimten, de meterkast en een vaste trap naar de verdieping. Aan de ene zijde van de ontvangstruimte is een kantine voorzien van pantry gelegen en aan de andere zijde heeft u toegang tot een moderne ruimte te gebruiken als spreekkamer, showroom of kantoor. Deze ruimte heeft veel lichtinval en twee openslaande deuren.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is een gang die toegang biedt tot vier kantoorkamers en een c.v.-ruimte met de mechanische afzuiging installatie.

De begane grond is voorzien van plavuizen, de eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking en alle ruimtes hebben een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Enkele ruimtes zijn voorzien van airco.

Bijzonderheden
Bijzonderheden
- Voor het pand heeft u de beschikking over 6 eigen parkeerplaatsen
- Het hele pand is voorzien van een uitgebreid netwerk/internetvoorziening
- Bouwjaar 2008/2009
- Aluminium ramen en kozijnen
- Dubbele beglazing
- Raambekleding en vloerbedekking
- Moderne uitstraling

Ligging
Het object is gelegen op het bedrijventerrein "Barwoutswaarder" te Woerden. Dit bedrijventerrein ligt aan de rand van Woerden met veel kleinschalige en middelgrote bedrijven, die vaak voor opslag en productie worden gebruikt. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar en ligt nabij de Rijksweg A12, waar twee op- en afritten zijn.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan "bedrijventerrein Barwoutswaarder, Polanen en Putkop" vastgesteld op 29 november 2012 en heeft de bestemming "bedrijventerrein". Hier mogen zich bedrijven vestigen tot en met categorie 2 voorkomend op de lijst van bedrijven behorend bij het bestemmingsplan, alsmede kantoren ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie en productie gebonden detailhandel, ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie.

Overeenstemming
Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment behoudt de verhuurder het recht voor om zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Oplevering
Het pand is per direct beschikbaar.

Huurtermijn
De huurtermijn bedraagt 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar, flexibele termijnen zijn bespreekbaar.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.500,00 excl. BTW per maand.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Er zijn eigen nutsaansluitingen, dus de huurder kan zelf contracten afsluiten met leveranciers voor energie en data.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Btw-heffing
Uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien dit op basis van de huidige regeling niet mogelijk is, dan dient de huurprijs te worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van één maand huur en BTW.

Overige conditie
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

DISCLAIMER
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
171 m²
Perceel
230 m² (in units vanaf 171 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,92

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 2000 m tot 3000 m, restaurant op 2000 m tot 3000 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Omgeving

Bedrijventerrein Barwoutswaarder, Woerden

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Barwoutswaarder 3 h*

€ 1.500 /mnd