Houttuinlaan 4 3447 GM Woerden

€ 1.615 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte
Houttuinlaan 4
3447 GM WOERDEN

Op het bedrijventerrein Nieuw-Middelland gelegen zelfstandig kantoorgebouw in 3 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen, op een riante groene kavel van bijna 6.000 m² en op loopafstand vanaf het station Woerden. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met toegewezen bezoekersparkeerplaatsen.

Het gebouw ligt aan de toegangsweg richting het centrum van Woerden, schuin tegenover het treinstation, in de spoorzone van Nieuw-Middelland. Nieuw-Middelland is een gebied van ca. 50 hectare, ligt direct ten zuiden van de spoorlijn en is een belangrijke schakel tussen de binnenstad van Woerden en de Rijksweg A12. Nieuw-Middelland wordt ontwikkeld tot een nieuw gemengd stedelijk woon-/ werkgebied met een mix van kantoorpanden en woningen.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het gebouw binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, door ligging van het kantoorgebouw op loopafstand vanaf het station Woerden. Vanaf het station worden rechtstreekse verbindingen naar o.a. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht onderhouden.

Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan nationale en internationale ondernemingen aanwezig zoals, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, het gemeentehuis van Woerden, de Kamer van Koophandel, de MBO raad en IBM Nederland.

In het complex zijn diverse ondernemingen zoals o.a. Altrecht, Pharmaceutical Consultancy Services, Pensioenfonds Campina, Vierstraat Zorg Thuis, Samenwerkingsverband VO Regio Utrecht West en Kinderdagverblijf Ot & Sien gehuisvest.

Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak van het gebouw bedraagt circa 2.600 m2. Op basis van NEN2580 is voor de verhuur beschikbaar:

Houttuinlaan 4
• Ca. 176 m2 kantoorruimte op de tweede verdieping, inclusief een toedeling in de algemene en gezamenlijke ruimten.

Omschrijving kantoorruimte

Het gebouw is voorzien van een zeer representatieve en ruime gezamenlijke entree voorzien van zitgelegenheid, een natuurstenen vloer en veel lichtinval. Vanuit de entree kunt u met de trap of lift naar de bovenliggende etages. Op de verdiepingen zijn middels een centrale gangzone de kantoorruimten in vleugelen A en B te bereiken. Op de gangzones zijn de gezamenlijke sanitaire ruimten gesitueerd.

De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping in een gedeelte van de B-vleugel, aan de zijde van het spoor en met zicht op het station Woerden. De ruimte is opgedeeld in een open werk-ruimte en twee separate kantoorkamers. De open werkruimte heeft aan twee zijde daglichttoetreding en in deze ruimte is de zelfstandige pantry gesitueerd.

Voorzieningen
• ruime entreepartij met elektronische entreedeuren d.m.v. een persoonlijke toegangskaart en intercominstallatie en natuursteenvloerafwerking;
• entreepartij ingericht met leestafel en banken;
• 8 persoonslift;
• systeemplafonds met (ingebouwde) ledverlichtingspanelen;
• systeemscheidingswanden;
• huidige vloerbedekkingen (tapijt en pvc);
• zelfstandige pantry v.v. boven- en onderkasten en vaatwasser;
• kabelgoten v.v. huidige elektra- en databekabeling;
• te openen vensters v.v. dubbele beglazing en screens;
• radiatoren v.v. thermostaatventielen;
• glasvezelaansluiting;
• mechanisatie ventilatie voorzien van topkoeling;
• twee dubbele toiletgroepen per verdieping;
• gezamenlijke fietsenstalling.

Algemene informatie object

Parkeren
De parkeerplaatsen worden uitgegeven op basis van 1:50 (1 parkeerplaats per 50 m2).

Bestemming
Conform het ontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Middelland en Honthorst” krijgt de locatie de bestemming “Gemengd”. Daarmee zijn de gronden bestemd voor vrijwel alle activiteiten, te weten: kantoren, bedrijven, productiegebonden detailhandel, overheids-, medische, onderwijs, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, kinderdagverblijven, kinderopvang, sport en recreatie, cultuur en ontspanning.

Voorwaarden en condities

Huurprijs kantoren
€ 1.615,00 per maand, te vermeerderen met BTW.
Huur vrij van BTW is mogelijk tegen een opslag van 6%.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 27,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW, betreffen een voorschot op onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• elektriciteit, gas en waterverbruik, allen inclusief vastrecht van de algemene en de gehuurde ruimte;
• glasverzekering van alle ruiten;
• onderhoud en service van alle technische installaties;
• wassen van de ruiten en kozijnen aan de buitenzijde
• schoonhouden van de algemene-/gemeenschappelijke- en dienstruimten, algemene terreinen, parkeerruimten, wegen, groenvoorziening binnen en buiten;
• administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten (5%).

Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten verrekend naar rato van het gehuurde vloeroppervlakte binnen het gehele complex.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar. Kortere huurperioden in overleg.
Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel “kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW” van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie 2015.

Aanvaarding
1 juli 2021.

Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail:
Tel: 088 makelaar (088 6253522)

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.615 per maand
Servicekosten
€ 27 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-7-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
176 m² (in units vanaf 140 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Houttuinlaan 4

€ 1.615 /mnd