Polanerbaan 13 C 3447 GN Woerden

€ 395.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Zelfstandig kantoorobject
Polanerbaan 13C
3447 GN WOERDEN

Geschakeld zelfstandig kantoorobject in 3 bouwlagen met 3 eigen parkeerplaatsen gelegen op kantorenpark Wyrdaveste op het bedrijventerrein Nieuw-Middelland en op loopafstand vanaf het station Woerden.

Nieuw-Middelland is een gebied van ca. 50 hectare, ligt direct ten zuiden van de spoorlijn en is een belangrijke schakel tussen de binnenstad van Woerden en de Rijksweg A12. Nieuw-Middelland wordt ontwikkeld tot een nieuw gemengd stedelijk woon-/ werkgebied met een mix van kantoorpanden en woningen.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het gebouw binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, door ligging van het kantoorgebouw op loopafstand vanaf het station Woerden. Vanaf het station worden rechtstreekse verbindingen naar o.a. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht onderhouden.

Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan nationale en internationale ondernemingen aanwezig zoals, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, het gemeentehuis van Woerden, de Kamer van Koophandel, de MBO raad en Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.
In de direct omgeving zijn lokale en regionale ondernemingen zoals o.a. Feniks Kunstgebit, Cloudwise, Groen en Aldenkamp en Adviesbureau van Montfoort gehuisvest.

Op basis van NEN2580 is er beschikbaar voor de verhuur:
- circa 380 m² in 3 bouwlagen

Omschrijving kantoorruimte

Voor de verkoop is beschikbaar een kantoorobject van ca. 380 m2 in 3 bouwlagen met 3 eigen parkeerplaatsen. Het object maakt onderdeel uit van het in een U-vorm gesitueerde kantorenpark Wyrdaveste, bestaande uit 14 kantoorobjecten met parkeerplaatsen op het gezamenlijk buitenterrein.

De entree is centraal op de begane grond gesitueerd. Aan de linker-/westzijde zijn per bouwlaag de sanitair voorzieningen en pantry (keuken) en aan de rechter-/oostzijde is het trappenhuis gesitueerd. Aan de voor- en achterzijde is daglichttoetreding middels de aanwezige vensters aanwezig.
M.u.v. de betonnen kolommen zijn de bouwlagen vrij indeelbaar. De begane grond heeft momenteel een open grote ruimte en een drietal kantoorkamers. Op de eerste en tweede verdieping betreft de huidige indeling een gangzone in het midden met aan weerszijde kantoorruimte.

Voorzieningen
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met tenminste de navolgende voorzieningen welke in het object aanwezig zijn
• huidige scheidingswanden en vloerbedekkingen
• systeemplafond voorzien van tl-verlichtingsarmaturen (vrije hoogte ca. 2,6 meter)
• kabelgoten v.v. elektra- en databekabeling
• patchkast
• te openen vensters
• zonwering middels uitvalschermen
• sanitair en pantry (keuken) per bouwlaag

Algemene informatie object

Bouwaard
Het object is met metselwerk in spouw omgebouwd rondom een betonskelet. Inpandig zijn enkele kolommen aanwezig. Rondom het trappenhuis en sanitaire voorzieningen zijn harde wanden aanwezig. De overige inpandige wanden (tussen de kolommen) zijn van lichte bouwmaterialen. Er is een bouwkundige stramienmaat van 3,6 meter. De gevelstenen zijn geschilderd. De aanwezige vloeren zijn van beton, waarvan de vloerbelastingen onbekend zijn. De bouwkundige hoogte per bouwlaag bedraagt ca. 2,9 meter. Het dak is van beton voorzien van bitumen dakbedekking. De aluminium kozijnen zijn voorzien van eenvoudige dubbele beglazing.

Installaties
Ten behoeve van de E-installaties is het object voorzien van een hoofdmeterkast met 24 dubbele stroomgroepen van 16 ampère, 4 enkele stroomgroepen van 16 ampère, 1 krachtgroep en twee aardlekschakelaars. De hoofdschakelaar is gezekerd op 63 ampère.

De W-installaties betreffen een G4 gasaansluiting, CV-installatie met Remeha Quinta CV-ketel (bouwjaar onbekend) t.b.v. radiatoren, Remeha boiler (120 liter – 40 KW) en mechanische ventilatie. In het object is een IS/RA-punt, de infrastructuur van de inbraakalarminstallatie en brandslanghaspels aanwezig.

Parkeren
3 parkeerplaatsen op het gezamenlijke buitenterrein.

Kadastrale gegevens
Het object is kadastraal geregistreerd als gemeente Woerden, sectie A, nummer 6969, appartement indices 3 (bedrijfsobject), 37, 48 en 49 (parkeerplaatsen).

Bij het object is als publiekrechtelijke beperking de huisvestingsverordening en het splitsings-vergunningstelsel van de gemeente Woerden per 19-12-2012 en de Huisvestingswet 2014 vermeld. Daarbij is er een beperking opgenomen o.b.v. een overheidsbesluit m.b.t. het in werking treden van de Huisvestingsverordening Regio Utrecht 2019 per 1 juli 2019, onder gelijktijdige intrekking van de Huisvestingsverordening Regio Utrecht 2015.

In de leveringsakte wordt o.a. de Algemene Voorwaarden voor de verkoop van gemeentegrond van toepassing verklaard. Bij niet nakoming van bepalingen in deze Algemene Voorwaarden is er een boete verschuldigd aan de Gemeente Woerden.

Vereniging van Eigenaren
Op het verkochte is van toepassing het reglement van splitsing met de gebruikelijke bepalingen. Van rechtswege is de verplichting tot lidmaatschap van de vereniging: Vereniging van Eigenaren Polanerbaan 13A tot en met 13N te Woerden.

De jaarlijkse bijdrage voor 2021 is € 4.050,84. Deze bijdrage is voor glasbewassing, vuilafvoer, onderhoud groenvoorzieningen en brandblusmiddelen, klein onderhoud, opstalverzekering en beheervergoeding.

Volgens de splitsingsakte is het (privaatrechtelijk) verplicht het object te gebruiken overeenkomstig de daaraan gegeven bestemming, te weten: bedrijfsruimte. Een gebruik dat afwijkt van deze bestemming is slechts geoorloofd met toestemming van de VVE.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Bedrijventerrein Middelland en Honthorst heeft de locatie (publiekrechtelijk) de bestemming Gemengd met functieaanduiding Kantoor. Ter plaatsen zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2, kantoren, productiegebonden detailhandel, overheids-, medische, onderwijs-, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen ten behoeve van kinderdagverblijven en kinderopvang toegestaan.

Het object is gelegen in de Weteringzone van Nieuw-Middelland. Op 14 november 2019 heeft de Gemeente Woerden de Structuurvisie vastgesteld. De komende jaren zal het gebied worden omgevormd tot een gemengd stedelijk woongebied. Transformatie en herontwikkeling is beide mogelijk voor de Weteringzone.
Milieuonderzoeken
Er zijn geen gegevens bekend welke duiden op de aanwezigheid van bodemverontreiniging en/of asbest.

Energielabel
Verkoper zal voorafgaand aan de levering een energielabel overhandigen.

Overige onderzoeken
Het is kandidaat koper toegestaan om alle door haar gewenste keuringen en onderzoeken voor eigen rekening en risico uit te laten voeren. Het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik komt daarmee voor rekening en risico van koper.

Voorwaarden en condities

Koopsom
€ 395.000,- kosten koper, desgewenst vrij van BTW.

Waarborgsom
Er zal door koper een waarborgsom gestort worden ter grootte van 10% van de koopsom.

Feitelijke levering
De feitelijke levering geschiedt leeg en ontruimd, in de huidige staat met alle zichtbare en onzichtbare gebreken (as is, where is).

Aanvaarding/transport
In overleg doch spoedig.

Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail:
Tel: 088 makelaar (088 6253522)

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
380 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Polanerbaan 13 C

€ 395.000 k.k.