Trasmolenlaan 5 - circa 20 m2 Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden

€ 600 /mnd
Onderdeel van gebouw Trasmolenlaan 5, Woerden Trasmolenlaan 5, Woerden foto

Omschrijving

Welkom bij Everywhere for You! Een eigentijdse locatie om te werken, je klanten te ontvangen, te vergaderen en andere ondernemers te ontmoeten. Er heerst een open, huiselijke en sfeervolle ambiance. Daarbij verschilt de indeling van de ruimtes, kleurstelling en gebruiksmogelijkheden per verdieping. Hierdoor biedt deze locatie voor iedereen wat wils!

Op de benedenverdieping is lunchroom Napkins gevestigd. Hier kan iedereen genieten van een overheerlijk kopje koffie, een (uitgebreide) lunch of een borrel. Ook zijn er sfeervol ingerichte vergaderruimtes beschikbaar.

Voor de (aller)laatste kantoorruimten zijn wij op zoek naar energieke ondernemers; ondernemers die waarde toevoegen aan ons netwerk. Deze onderneming kan variëren van een zelfstandig professional tot een onderneming met 15 mensen. Bent u de ondernemer die wij zoeken?

Everywhere for You is een kantoorconcept dat ondernemers ondersteund in de bedrijfsvoering. Dit doen wij door jou inspirerende werkruimten te bieden waar je geen omkijken meer naar hebt. Zo kijken we samen naar de meest optimale inrichting van je bedrijfshuisvesting, zodat je een ruimte gebruikt die je precies past en met je mee kan groeien. Maak daarbij bijvoorbeeld gebruik van de apart afsluitbare opslagruimte voor webshops, beschikbare vergaderzalen of vul het benodigde aantal werkplekken (tijdelijk) aan met flexwerkplekken binnen het gebouw.

Bij Everywhere for You doen wij er alles aan om je als ondernemer optimaal te ondersteunen. Op de locatie aan de Trasmolenlaan beschik je over de volgende faciliteiten:

• Goed bereikbaar vanaf de A12 en op loopafstand van het NS-station.
• 24/7 toegang tot het gebouw via een geautomatiseerd controlesysteem.
• Voldoende parkeergelegenheid (inclusief).
• Laadpalen voor elektrische auto’s.
• Snelle internetvoorziening.
• Sfeervolle lunchroom waar je terecht kunt voor een kopje koffie, lunch, borrel of evenement.
• Community manager die het aanspreekpunt is van de locatie en bedrijven onderling verbindt.
• De huurprijzen zijn inclusief. Dus ook inclusief servicekosten.
• Alle gemeenschappelijke ruimtes worden schoon gehouden.
• Voor besprekingen kun je terecht in onze spreekruimten. Deze zijn bij de huur inbegrepen.
• Voor onze leden organiseren wij regelmatig evenementen. Zo versterken we de onderlinge band en creëren we nieuwe energie.

Bent u de ondernemer die ons kantoorconcept komt versterken? Neem dan contact met ons op!

Oppervlakte

Kantoorruimtes: oppervlaktes circa. 20 m2

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoor bevindt zich op het kantorenpark Middelland-Zuid in Woerden. Gelegen vlak aan de snelweg en nabij het NS-treinstation. Wist u dat het treinstation Woerden directe verbinding heeft met onder meer Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en zelf ’s Hertogenbosch?

Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Parkeerplaatsen worden niet op naam toegewezen en zijn voor algemeen gebruik.

Bestemmingsplan

Het gebouw heeft volgens het bestemmingsplan de bestemming ‘gemengd’. Dit houdt in dat het gebouw voor meerdere doeleinden gebruikt mag worden, zoals kantoor, webwinkel en als praktijkruimte. Twijfels of uw categorie is toegestaan? Neem dan contact op!

Opleveringsniveau

Je wordt volledig ontzorgt in je huisvesting. Neem alleen je bureau en laptop mee. Wij verzorgen de rest, zoals het internet en de schoonmaak. Je ruimte wordt gestoffeerd opgeleverd met tapijt, industrieel gespoten plafonds, topkoeling en verlichting.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 600 /mnd
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
20 m²

Indeling

Gemeubileerd
Onbekend

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, verwarming, topkoeling, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, netwerkevents, restaurant, printfaciliteiten en LED verlichting
Kantoorruimte
Airconditioning, inbouwarmaturen, verwarming, pantry, topkoeling, kamerindeling, toilet, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi, LED verlichting, gedeelde kantoorruimte en schoonmaak

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Trasmolenlaan 5

€ 600 /mnd