Vierstraat 28 4401 EA Yerseke

€ 1.355 /mnd

Omschrijving

Karakteristieke kantoorvilla in het centrum van Yerseke.

Dit kantoorpand is de voormalige woning van de burgemeester en heeft een koninklijke uitstraling. Op de 1e verdieping is momenteel ca. 123 m2 VVO kantoorruimte beschikbaar. De 1e verdieping is verdeeld in vier kantoorkamers, een keukenopstelling en toiletvoorziening.

De vier kantoorkamers verkeren in een nette staat van onderhoud. De grote raampartijen voorzien de ruimtes van een natuurlijke lichtinval. De oppervlaktes van de kamers variëren van ca. 20 m2 tot 25 m2 VVO. Twee kantoorruimtes beschikken over een toegangsdeur naar het dakterras. De overige kantoorkamers zijn voorzien van een eigen berging/archief ruimte. In overleg is er op de 2e verdieping archiefruimte beschikbaar. Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar welke zijn inbegrepen in de huurprijs.

In het kort:
- Vierstraat 28, 4401 EA Yerseke
- Kantoorruimte op de 1e verdieping
- Oppervlakte ca. 123 m2 VVO
- Huurprijs € 1.355,- excl. BTW per maand
- Parkeren op eigen terrein

Voorzieningen:
- Verlaagd systeemplafond met geïntegreerde TL- verlichtingsarmaturen;
- Eigen toiletgroep met pantry per verdieping;
- Verwarming middels radiatoren;
- Gestoffeerd (gordijnen en tapijt);
- Alarminstallatie;
- Brandblusser;
- Eigen dakterras.

Parkeren:
Parkeren op eigen terrein.

Huurprijs:
Huurprijs 1e verdieping: € 1.355,- excl. BTW

Energiekosten:
Voor verbruik gas, water en elektra € 50,- excl. BTW per maand .

Internet en schoonmaak:
Internet abonnement en schoonmaak eigen verdieping op naam en rekening van huurder.

Bereikbaarheid:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

Het object ligt nabij de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vind er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het trein station Kruiningen-Yerseke rijden.

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Yerseke’ dat deels onherroepelijk is in werking is op 27-01-2015 en heeft de bestemming ‘Kantoor’.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In overleg

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.355 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten

Oppervlakte
123 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vierstraat 28

€ 1.355 /mnd