Dam 34 1506 BE Zaandam

€ 6.600 /mnd

Omschrijving

Kantoorruimte 460 m²
Huurprijs € 6.600,- excl. BTW per maand
Deelverhuur bespreekbaar, tevens parkeerplaatsen te huur

Een prachtig pand uit 1894, we kennen het en hebben het lief. Dam 34 lag ooit aan het water, het was er al voordat de havenkom gedempt werd. Van buiten is het mooi, van binnen is het bloed-bloedjemooi!

Het huis dat werd gebouwd voor huisarts Banning en dat daarna in 1939 werd betrokken door dokter Johan Bax en zijn vrouw Helena, herbergt een rijke geschiedenis en prachtige details!

Het maakte de Eerste Wereldoorlog mee. En in de Tweede Wereldoorlog herbergde het onderduikers, en liep het schotwonden op tijdens de Februaristaking. De gaten zijn te zien voor wie het weet.

Kortom een statig en markant object op absolute toplocatie in het hart van Zaandam!

Dit karakteristieke pand kan voor meerde doeleinden gebruikt worden, hierbij kan men denken aan kantoor, winkel, dienstverlening, showroom en horeca (Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Zaanstad).

Indeling:
het pand bestaat uit een souterrain en 3 verdiepingen en beslaat een oppervlakte van ca 460 m2. Het pand kenmerkt zich door diverse authentieke stijlvolle details zoals de prominente hal. De hal is machtig! Met marmer, en je kan er naar beneden de kelder in, maar je blik wordt getrokken door de lichtkoepel hoog in het dak! Er zijn kamers met erkers, uitzicht en mooie plafonds. Veel details zijn bewaard gebleven zoals een oude dienstlift of van stof gespannen plafonds. Ook zijn er oude inbouw-schilderijen, een kerk, molen en buitenmodel paard.

Het perceel beslaat een oppervlakte van 417 m2 (Zaandam K 2501) en biedt thans ruimte voor parkeren op eigen grond.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, bel ons, wij staan u graag te woord!

Het pand is goed bereikbaar middels eigen en openbaar vervoer. Het NS- en busstation van Zaandam zijn op loopafstand bereikbaar. In de directe omgeving van het pand zijn voldoende (betaald) parkeerfaciliteiten gerealiseerd, onder andere parkeergarage Rozenhof en het parkeerterrein op de Burcht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.600 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1895

Oppervlakten

Oppervlakte
460 m²
Perceel
417 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dam 34

€ 6.600 /mnd