Westzijde 138 1506 EK Zaandam

€ 1.950 /mnd

Omschrijving

Te huur:
Kantoorruimte op de eerste en tweede etage in een prachtige kantoorvilla aan de Westzijde in Zaandam.

Het pand is traditioneel gebouwd met gemetselde gevels, onderheide betonfundering en een houten kapconstructie. Inwendige separaties zijn deels uitgevoerd als gemetselde wanden en deels als houtskeletbouw wanden. De begane grondvloer en de vloer op de 1e verdieping is uitgevoerd als houtenbalken vloer. In het verleden werd het pand bewoond door de familie Honig en was later ook nog kantoor van Wastora.

In 2002 heeft een inpandige verbouwing plaatsgevonden waarbij de begane grond is afgebouwd in een authentieke stijl met bibliotheekwanden, houten vloeren, gestuukte plafonds met ornamenten en lambrisering.

Indeling:
Begane grond: gedeelde entree en hal, trapopgang naar eerste etage.
Eerste etage: gedeelde overloop. Toegang tot de drie kantoren, waarvan 1 in het middendeel en twee aan de voorzijde. Verder een overloop met trap naar de tweede etage.
Tweede etage: verkeersruimte, toiletruimte, 2 kantoorruimten en keukenruimte met pantry.

Voorzieningen
Alarm: Het object is voorzien van een inbraak- en een brandalarmsysteem met diverse automatische- en handmelders.
Klimaat: Het onderhavige object wordt verwarmd middels radiatoren aangestuurd door een CV ketel. Aircosysteem op de begane grond middels centraal systeem en op de 2e verdieping middels splits units.
Overige installaties: Warmwater via CV en boiler, diverse brandslanghaspels, diverse 220 volts aansluitingen en een geavanceerd datasysteem.

Omgeving
Het object is gelegen aan de oorspronkelijke hoofdader van Zaandam met als belendingen diverse winkels, kantoren en woningen. Het object is door de centrale ligging in Zaandam voor autoverkeer goed en voor vrachtverkeer redelijk bereikbaar en is gelegen nabij een bushalte en op loopafstand van het NS station Zaandam.

Parkeren
Er is 1 parkeerplaatsen optioneel bij te huren op het naastgelegen terrein en diverse (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Bestemming
U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Publieksbalie, informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging.

Kadaster
Gemeente: Zaandam
Sectie: K
Nummer: 11635.

Bouwjaar
Omstreeks 1890.

Huurprijs
€ 1.950,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Voorwaarden
Alle door KRK en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.950 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890

Oppervlakten

Oppervlakte
157 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Westzijde 138

€ 1.950 /mnd