Draaibank 10 1505 RN Zaandam

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

Prachtig onder architectuur verbouwd kantoor, showroom, atelier, galerie van 180M2 eigen ruimte en 120M2 gemeenschappelijke ruimte in Gebouw 415 op het HEMbrugterrein.

Gebouw 415 is een voormalig munitiemagazijn uit het jaar 1951. Bij de herbestemming heeft de architect het gebouw opgedeeld in drie delen waarbij twee zelfstandige bedrijfs-/kantoorruimtes/showrooms zijn gecreëerd.

Het te huur aangeboden object meet in totaal 180m2 voor eigen gebruik en nog eens 120m2 gemeenschappelijk gebruik. De eigen ruimte is met een monumentale glazen wand afgescheiden van de rest van het pand. Hiermee blijft de ruimte een transparant en integraal onderdeel vormen van het geheel, maar is de ruimte ook volkomen zelfstandig af te sluiten: zowel beneden met twee grote glazen schuifwanden als boven met een glazen taatsdeur.

Over de gehele ruimte is vloerverwarming aangebracht in meerdere segmenten. De zuidgevel is geheel geïsoleerd alle beglazing is voorzien van HR++ isolatiebeglazing. Er is hoge snelheid glasvezel beschikbaar via een eigen subnet. De ruimte heeft naast de gemeenschappelijke toegang nog een eigen entree met twee grote openslaande deuren.

De entree van het pand is centraal gelegen in de gemeenschappelijke ruimte. Bij binnenkomst wordt je ontvangen in de volledig ingerichte professionele keuken. Rondom kan de ruimte benut worden om te lunchen. Er zijn twee toiletten en een technische ruimte. Voor iedere ruimte is een eigen gas- en electrameter geïnstalleerd. Over het gehele pand is een alarminstallatie aanwezig. De Modular verlichting kan traploos worden bediend met een app. Op de verdieping is in het gemeenschappelijke gedeelte een afsluitbare berging aanwezig voor eigen gebruik. De buitenruimte rondom het pand is vrij te gebruiken, bij het gemeenschappelijk deel is een terras aangelegd.

Metrages BVO

Totale vloeroppervlakte: 300m2 m²

Kantooroppervlakte eigen gebruik: 180m2 m²
Vloeroppervlak gemeenschappelijk gebruik 120 m² (delen met 1 andere ondernemer)

Parkeren
Vrij parkeren op het gehele terrein.

Ligging en bereikbaarheid
Pand 415 ligt in een parkachtige omgeving met veel bomen en groen. Het terrein is een puur en enigszins ruig van opzet, dat geeft een authentieke en industriële uitstraling. In de directe omgeving vind je panden met een veelal monumentale status. Er vind nog veel ontwikkeling plaats op het Hembrugterrein waardoor de levendigheid zal toenemen. Er wordt gewerkt aan een combinatie van de functies creatieve bedrijvigheid, horeca, bos en recreëren, wonen.

HEMbrugterrein ligt op de grens tussen Amsterdam en Zaandam en is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer en auto. Fietsen kan natuurlijk ook, vanaf de Dam in Amsterdam fiets je in 30 minuten naar het Hembrugterrein.

Bus: het HEMbrugterrein ligt vlakbij station Zaandam. Vanaf het station reis je verder met bus 65, 70 of 456.

OV-fiets: je kunt een OV-fietsen huren op het station. Met de fiets rijd je vanaf het station Zaandam in nog geen 10 minuten (2,8 km) naar het HEMbrugterrein.

Hempont: Het HEMbrugterrein ligt op loopafstand van Hempont. De pont vaart dagelijks 3 keer per uur tussen het Hempontplein in Amsterdam en de Hemkade.

Zaanferry (Zaanferry.com): Op donderdag t/m zondag is er een bootverbinding tussen Amsterdam CS en het Hembrugterrein.

Bestemming
HEMbrug bestaat nu al uit een aantrekkelijke mix van gebouwen, historische elementen en natuur. Met behoud van tientallen monumentale panden, zoals het prachtige ‘Magazijn De Dood’, in de stijl van de Amsterdamse School. Maar ook structuren, zoals schuilgangen, het Kleibos en de voormalige spoorlijn blijven intact. Het is een plek met elan en levendigheid. Midden tussen het groen en direct aan het water. U treft er bovendien een bonte verzameling van ondernemers: van design, fotografie, fashion, kunst tot het art & event park van Taets. Maar ook plekken met een publieke functie, zoals Bind of de smaakmakers van Lab 44. Kijk voor meer informatie op

HEMbrug biedt nog legio kansen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot de ontwikkeling van woningen. Ook is er de ambitie om een bootverbinding met Amsterdam CS te organiseren. Het doel? HEMbrug tot een (inter)nationale toplocatie ontwikkelen, waar je prettig en geïnspireerd kunt werken, ondernemen, recreëren en wonen.

Opleveringsniveau
Het te huur aangebodene is praktisch in nieuwstaat met alle comfort. Bij de renovatie is het gehele pand inclusief alle voorzieningen aangepakt en naar de huidige tijd gebracht. Het aangeboden object wordt ongemeubileerd en in turnkey staat opgeleverd.

Huurcondities

Huurprijs: € 3.500,00 per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst van 2 x 5 jaar geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 500,- per maand als voorschot welke jaarlijks met de werkelijke kosten wordt verrekend.

Hierin begrepen gas, water en elektra, glasvezel, verzekeringen, onderhoud en schoonmaak.

Aanvaarding: Per 1 januari 2024

Opzegtermijn: 3 maanden voor einde contractdatum

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoor/showroom? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Draaibank 10 in Zaandam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Servicekosten
€ 500 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-1-2024

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Draaibank 10

€ 3.500 /mnd