Ronde Tocht 1 1507 CC Zaandam

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Te Huur

Ronde tocht 1, BisZ office, te Zaandam

Moderne kantoor- en bedrijfsruimten met
turn-key inrichting en eigen parkeerplaatsen

Binnenkort beschikbaar in dit centraal gelegen kantoor- en showroomgebouw gelegen op zichtlocatie aan de hoofdweg en op loopafstand van het centraal station Zaandam.

Medio februari 2022 komen de volgende ruimten beschikbaar welke in overleg in verschillende oppervlakten kunnen worden aangeboden !
Zodoende vernemen wij graag uw huisvestingswensen en eisen om de mogelijkheden te bespreken.

Het complex biedt een gevarieerd aanbod van kantoorruimten, showroom en atelierruimten en biedt naast de eigen bedrijfsruimte centrale faciliteiten welke naar behoefte gebruikt kunnen worden.

Zo is er een centrale entree met tochtsluis, ontvangst ruimte om uw klanten te ontvangen, de centrale ontmoetingsruimte met keuken- en zitgelegenheid biedt u de mogelijkheid om met uw klant of personeel buiten het kantoor koffie te drinken of een broodje te eten.

Het gebouw is rondom voorzien van veel groen, ruime parkeervakken en is uitstekend herkenbaar en bereikbaar van de hoofdweg.

Op korte afstand ( 5 minuten lopen ) ligt het stadscentrum van Zaandam met het centraal station. De toerit naar de snelwegen A8 en A10 ligt op enkele autominuten.

Beschikbare ruimte:
Begane grond; kantoren + algemene voorzieningen, totaal 614 m2 v.v.o.
!e verdieping ; kantoren + algemene voorzieningen, totaal 697 m2 v.v.o.

De kantoorruimten zijn keurig afgewerkt met strakke wanden, vloerafwerking (van de huidige huurder), scheidingswanden met glas, solide binnendeuren, moderne systeemplafonds met led-verlichting, kasten en een eigen keukenblok.

Verder zijn de ruimten naast c.v. met radiatoren voorzien van splitunits welke zowel kan verwarmen als koelen. Tevens is een ventilatiesysteem aanwezig met topkoeling.

Vervolg.

Parkeergelegenheid
De benoemde ruimten hebben in totaal beschikking over 23 parkeerplaatsen op het eigen naastgelegen groen omzoomde parkeerterrein welke met duidelijke toegangszuil herkenbaar is direct vanaf de weg.

Algemeen
De kantoren beschikken over veel lichtinval van de vele ramen en hebben een mooie vrije hoogte waardoor een ruimtelijke atmosfeer aanwezig is.

Op elke verdieping zijn gescheiden toiletten aanwezig en biedt de brede centrale trapopgang een prettige entree naar de kantoren.

Serviceniveau
U kunt zicht geheel toeleggen op uw bedrijfsvoering, de dagelijkse beslommeringen worden centraal verzorgd en door alle gebruikers gedeeld, wel zo handig en eerlijk !
Van huisvuil en schoonmaak tot onderhoud en receptie, alle diensten zijn aanwezig en onderdeel van een overzichtelijk service-overzicht.
Verderop treft u de opgave hierover aan.

Heeft u vragen of wilt u een bezichtiging uitvoeren dan vernemen wij graag uw reactie over de prachtige kantorencomplex op toplocatie !

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 39 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
10 januari 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
1.311 m² (in units vanaf 250 m²)
Perceel
4.480 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
23 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 350,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

HVMS

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 075-6510640

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ronde Tocht 1

€ 125 /m²/jaar