• Nieuw

Dwarsweg 33 5301 KB Zaltbommel

€ 775 /mnd

Omschrijving

Omschrijving
Dwarsweg 33 Zaltbommel | Werken met prachtig uitzicht over de Nederlandse landerijen & Waalbrug te Zaltbommel

ALGEMEEN
In nieuwstaat verkerende kantoorruimte met prachtig uitzicht over de landerijen en de Waalbrug. Gesitueerd in fris en representatief bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Dwarsweg op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. In 2008 vond de oplevering van het gebouw plaats. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is veel waarde gehecht aan de uitstraling van het object. De bedrijfsunit bestaat uit een entree op de begane grond, en een verdieping met een grote kantoorruimte, spreekkamer en een pantry. Vanaf de verdieping is er schitterend uitzicht op de Waalbrug. Bij de entree bevindt zich een representatieve toegang met meterkast, toiletruimte en trapopgang.

STERKE PUNTEN
- Prachtig uitzicht over de Landerijen & Waalbrug
- Ruime raampartijen
- Representatieve uitstraling
- Voorzien van voldoende parkeergelegenheid

OPPERVLAKTEN
- Ca. 8,5 m2 gezamenlijke entree begane grond
- Ca. 92,5 m2 kantoorruimte 1ste verdieping
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2008 gerealiseerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Het gebouw is opgetrokken middels een betonconstructie met gemetselde gevels in spouw. De fundering betreft een onderheide betonfundering met een monoliet afgewerkte betonvloer. De verdiepingsvloer betreft een betonvloer en heeft een draagvermogen van 500 kg/m2. Het dak betreft een plat dak welke afgewerkt is met bitumen dakbedekking.

INDELING
Het object beschikt op de begane grond over een centrale ingang hierbij is tevens de toilet en meterkast gesitueerd. Middels een trap is de eerste verdieping te bereiken welke toegang biedt tot de ruime kantoorruimte. Het object beschikt daarnaast nog over een aparte spreek-/presentatieruimte, archiefruimte en bergruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Centrale afzuiging
- Brandslanghaspels
- Nooduitgang aanduiding
- Verwarming middels radiatoren

Kantoorruimte
- Glad afgewerkte wanden
- Linoleumvloer
- Ruime raampartijen
- Draai-/kiepramen
- Zonwering d.m.v. screens aan binnenzijde
- Bekabeling aanwezig
- Akoestische platen
- Toilet met fontein
- Keuken

PARKEREN EN TERREIN
Bij het object behoren enkele parkeerplaatsen. Ruim voldoende parkeergelegenheid bij het object.

Het bedrijfsverzamelgebouw is omheind en aan de voorzijde voorzien van een tweetal elektrisch, op afstand bedienbare schuifpoorten. Tevens is er op het terrein camera-bewaking aanwezig. Het bedrijventerrein "de Ooijk" is daarnaast voorzien van slagbomen en kentekenregistratie.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming, eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente Zaltbommel aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit is gesitueerd op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. De dwarsweg betreft een zijweg van de Toepadweg. Ten westen bevindt zich de spoorlijn en de rijksweg A-2.

Op korte afstand van de bedrijfsunit bevindt zich de rijksweg A-2. De rijksweg bevindt zich op circa 3,3 km van de Dwarsweg 33 in Zaltbommel. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Empel met de Rijksweg A-59. Ten noorden bevindt zich knooppunt Deil met de rijksweg A-15.

De bereikbaarheid middels het openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Het NS-Station van Zaltbommel is op loopafstand van het object gelegen.

KADASTER
Zaltbommel – K – 1852 – 101 m2

HUURPRIJS
€ 775,- per maand, vrij van btw.

SERVICEKOSTEN
Vve kosten 50/50 met huurder – momenteel €50,-- per maand, de bijdrage van de huurder bedragen €25,- per maand.
Hierbij zijn de volgende zaken inbegrepen:
- Opstalverzekering
- Glasbewassing
- Groenonderhoud
- Elektrische poort
- Onderhoud parkeerplaatsen

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dient door huurder rechtstreeks voldaan te worden aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar. Waarborgsom van 3 maanden.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

VOORBEHOUD
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 775 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 mei 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
101 m²
Perceel
101 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en landelijk gebied
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Omgeving

Verspreide huizen Oostzijde, Zaltbommel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dwarsweg 33

€ 775 /mnd