Kantoorruimte begane grond van Heemstraweg-west 2 A1, 5301 PA Zaltbommel

€ 550 /mnd

Omschrijving

Van Heemstraweg-west 2a-1 | Nette kantoorruimte van ca. 25 m2, gesitueerd op goede locatie in Zaltbommel.

ALGEMEEN
In de verhuur bieden wij u deze nette kantoorruimte van ca. 25 m2 aan. De kantoorruimte bevindt zich op de begane grond van een functioneel kantoorpand en is gelegen op goede locatie langs de doorgaande weg. De kantoorruimte is aansluitend aan de gezamenlijke entree gesitueerd en is gescheiden door middel van een nette glazen loopdeur. Tevens geeft de entree toegang tot een eigen toilet en een gedeelde keuken.
De ruimte is volledig afgewerkt en voorzien van wand- en vloerafwerking en een systeemplafond met inbouwarmaturen. Dankzij het glaswerk is er in het kantoor een goede hoeveelheid natuurlijk daglicht aanwezig en heeft u een mooi groen uitzicht vanaf uw werkplek.

STERKE PUNTEN
- Goede bereikbaarheid
- Medegebruik van toiletruimte
- Medegebruik van keuken

OPPERVLAKTEN
- Ca. 25 m2 kantoorruimte
- Ca. 4 m2 toiletruimte
- Ca. 4 m2 gezamenlijke keuken
- Ca. 13 m2 gezamenlijke entree

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

VOORZIENINGEN
Het gehuurde is o.a. voorzien van:

Veiligheidsvoorzieningen:
- Alarmsysteem
- Vluchtwegaanduiding

Toegang:
- Medegebruik van kantoorentree
- Vluchtwegaanduiding

Klimaat & Isolatie:
- Verwarming middels radiatoren op CV-combiketel
- Isolerende beglazing
- Geïsoleerde gevels middels binnenspouw v.v. isolatie
- Geïsoleerd dak
- Te openen ramen

Verlichting:
- TL-inbouwarmaturen

Afwerkingen:
- Wand- en vloerafwerking
- Afgewerkt systeemplafond met inbouwarmaturen

Sanitair-/pantryvoorzieningen:
- Medegebruik van toiletruimte
- Medegebruik van pantry

Terrein:
- Bestrating
- Tuinaanleg

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is afgewerkt met klinkerbestrating en tuinafwerking en zowel voor- als naast het object zijn diverse parkeerplaatsen gesitueerd.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is de beheersverordening 'Poederoijen en Zaltbommel' van kracht, de bestemming betreft kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is gesitueerd langs de Van Heemstraweg West in Zaltbommel. De doorgaande weg zorgt voor een goede zichtbaarheid van uw bedrijf. De locatie ligt nabij het mooie centrum van Zaltbommel met een goede winkelstand en levendige horeca. Op maar een kilometer afstand treft u de oude vesting aan. Vanaf de A2 rijdt u via de Oude Bosscheweg langs diverse grote kantoren, het markante Van der Valk Hotel en het gemeentekantoor, de Oude Bosscheweg gaat over in de Van Heemstraweg.
Als u de afslag A2 Zaltbommel neemt bent u met 2 kilometer op uw bestemming bij het kantoor. Zaltbommel is centraal gesitueerd, zo bent u met een half uurtje in Utrecht, een klein uurtje naar Rotterdam en met slechts een kwartier in ’s Hertogenbosch. Het NS station ligt op 350 meter afstand van het kantoor en is prima te voet te bereiken. U kunt hiervandaan naar Geldermalsen/Utrecht en richting het zuiden naar ’s Hertogenbosch en verder.

KADASTER
Zaltbommel - H - 1508 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€550,-- excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 550 /mnd
Huurtermijn
Vanaf 2 jaren
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
33 m²

Indeling

Gemeubileerd
Optioneel

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Lift, verwarming, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi en gedeelde keuken (onbemand)
Kantoorruimte
Systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, pantry, kamerindeling, toilet, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi en LED verlichting

Omgeving

Zaltbommel Vergt en omgeving, Zaltbommel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van Heemstraweg-west 2 A1

€ 550 /mnd