Utrechtseweg 60 3704 HE Zeist

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te Huur: in een parkachtige omgeving het voormalig hoofdkantoor van de Triodos Bank te Zeist!

Algemeen
Gelegen in een parkachtige omgeving bevindt zich het voormalig hoofdkantoor van de Triodos Bank. De twee markante kantoorgebouwen zijn ontworpen door het gerenommeerde RAU Architecten bureau waarbij duurzaamheid centraal staat. De Nieuweroordweg 1 is voorzien van een energielabel A++ en de Utrechtseweg 60 van een energielabel A. De twee vrijstaande kantoorgebouwen zijn door het souterrain aan elkaar verbonden.

De kantoorgebouwen beschikken over een aardwarmtepomp die de warmte uit de aarde onttrekt en maakt o.a. gebruik van de energievoorziening doormiddel van de zonnepanelen op het dak. Ook hebben de kantoorgebouwen een lage CO-2 foodprint dankzij de duurzame en circulaire materialen die zijn toegepast. Zo zijn de muren van leemstuc en hergebruikte bakstenen, de gevels van titanium en notenhout, en wordt het regenwater opgevangen en hergebruikt voor het doorspoelen van de toiletten en het bewateren van het buitenterrein. Daarnaast beschikken beide kantoorgebouwen over een automatische generator als noodstroomvoorziening.

Nieuweroordweg 1 te Zeist.
Het kantoorgebouw is opgebouwd uit vier lagen met een totale vloeroppervlakte van circa 3.848 m² v.v.o. (ca. 6.358 b.v.o. m²) met een eigen parkeerkelder. De kantoorruimten worden gekenmerkt door een lichte, open en moderne opzet.
Op het buitenterrein bevindt zich veel groen en zitjes voor een korte pauze of informeel overleg in de frisse buitenlucht.

Vloeroppervlak
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 3.848 m² v.v.o. (ca. 6.325 m² b.v.o.) verdeeld als volgt:
Kelder ca. 725 m² v.v.o. (ca. 2.625 m² b.v.o.)
Begane grond ca. 838 m² v.v.o. (ca. 970 m² b.v.o.)
Eerste verdieping ca. 1.266 m² v.v.o. (ca. 1.518 m² b.v.o.)
Tweede verdieping ca. 1.017 m² v.v.o. (ca. 1.245 m² b.v.o.)

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw en kunnen nog wijzigen door aanpassing van de algemene ruimte.
Gemeten conform NEN 2580 meetcertificaat.

Energielabel
A++

PARKEERGELEGENHEID
Bij het gehuurde behoren ca. 60 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Daarnaast kunnen er eventueel nog aanvullende parkeerplaatsen gehuurd worden op het buitenterrein.

Utrechtseweg 60 te Zeist
Het kantoorgebouw is opgebouwd uit vier bouwlagen met een totale vloeroppervlakte van circa 2.469 m² v.v.o. (2.629 b.v.o) met eigen parkeergelegenheid op het afgesloten terrein. De kantoorruimten worden gekenmerkt door een lichte, open en moderne opzet. Op het buitenterrein bevindt zich veel groen en zitjes voor een korte pauze of informeel overleg in de frisse buitenlucht.

Vloeroppervlak
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 2.469 m² v.v.o. (ca. 2.629 m² b.v.o.) verdeeld als volgt :
Souterrain ca. 629 m² v.v.o. (ca. 666 m² b.v.o.)
Begane grond ca. 633 m² v.v.o. (ca. 656 m² b.v.o.)
Eerste verdieping ca. 627 m² v.v.o. (ca. 653 m² b.v.o.)
Tweede verdieping ca. 581 m² v.v.o. (ca. 654 m² b.v.o.)

Te huur
Voor de verhuur zijn er diverse metrages beschikbaar vanaf ca. 250 m².

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw en kunnen nog wijzigen door aanpassing van de algemene ruimte.
Gemeten conform NEN 2580 meetcertificaat.

Energielabel
A

Bereikbaarheid
De twee object zijn gelegen aan de oostelijke rand van Zeist aan een van de hoofdaders van/naar het centrum. De kantoorgebouwen zijn derhalve per auto snel te bereiken via de Rijksweg A28 en de A12, waarvan op en afritten op slechts enkele autominuten afstand liggen.

Locatie
De gemeente Zeist ligt nabij de stad Utrecht. Zeist grenst aan de A28 en de A12 waardoor het is een interessante vestiging locatie is voor bedrijven.

Openbaar vervoer
Recht tegenover de Utrechtseweg 60 bevinden zich twee bushaltes die onder meer verbindingen onderhouden met de NS-stations Driebergen-Zeist (circa 15 minuten reistijd) en Utrecht Centraal (circa 20 minuten reistijd).

Opleveringsniveau
Algemeen/gemeenschappelijk:
• gemeenschappelijke entree;
• lift;
• toiletgroepen;
• pantry’s;
• beregeningssysteem;
• alarminstallatie;
• camerabeveiliging;
• brandblussers;
• fietsenstalling;
• terras;
• tuin.

De kantoorkamers worden opgeleverd in de huidige staat en zijn voorzien van onder andere:
• stucwerk wanden;
• huidige plafond led verlichting;
• te openen ramen voorzien van luxaflex waar aanwezig;
• wanden afgewerkt met leem;
• wave plafondpanelen.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2015 =100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 30 januari 2015 en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 39 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
6.317 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, NS station op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.