Martinetsingel 21 7201 DS Zutphen

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Het object aan de Martinetsingel 21 in Zutphen betreft een voormalig ABN AMRO bankkantoor gebouwd in 1982, bestaande uit drie bouwlagen waarvan een onder de grond.

Het geheel is circa 1.706 m² v.v.o. groot waarvan circa 322 m² is gesitueerd in de kelder, circa 723 m² op de begane grond en circa 661 m² op de 1e verdieping.
Het object staat op een perceel van circa 1.850 m² eigen grond. Het object is voorzien van een riant, deels afsluitbaar, buitenterrein met circa 20 parkeerplaatsen.

Algemene objectspecificaties
- Totale vloeroppervlakte van circa 1.705,9 m² v.v.o., verdeeld over 3 bouwlagen
- Bouwjaar 1982
- Eigen grond
- Buitenterrein met circa 20 parkeerplaatsen

Dit object wordt middels een gestructureerd verkoopproces (openbaar) verkocht in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan van ABN AMRO Bank N.V. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is aangesteld om het verkoopproces te begeleiden. De belangrijkste informatie vindt u in dit Investment Memorandum en een dataroom waarin alle gegevens met de exacte verkoopprocedure staan. Bij interesse kunt u (na een eventuele screening) toegang verkrijgen tot deze online dataroom.

Indien u een nadere toelichting wenst kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u achteraan in dit Investment Memorandum.

Het tot stand komen van een transactie is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de directie van verkoper.

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van Zutphen nabij een grote fullservice supermarkt en heeft een ruim aanbod aan voorzieningen en horecagelegenheden.
Zutphen telt een kleine 48.000 inwoners. Het is de hoofdplaats van de gemeente Zutphen in de provincie Gelderland. De geschiedenis van Zutphen bestrijkt meer dan 1700 jaar.
Zutphen kent vele historische panden, hofjes waarin de tijd heeft stilgestaan, speciaalzaken en volop cultuur.
Via de Vispoortgracht loopt u in de richting van het historische centrum van één van de Hanzesteden aan de IJssel.
Zutphen ligt pal aan de IJssel, aan de rand van zowel de Veluwe als de Achterhoek.

Bereikbaarheid:
Met het eigen vervoer is de locatie goed bereikbaar via de N348 (vanuit Arnhem en Deventer), N345 (vanuit Apeldoorn), N314 (vanuit Doetinchem). De N-wegen hebben tevens een goede aansluiting op de A1, A18 en A50.
Op zeer korte loopafstand is de halte van bus 80 gelegen, deze bus heeft een rechtstreekse verbinding met Station Zutphen en Station Vorden.

Kelder: circa 322 m² v.v.o.
Begane grond: circa 723,4 m² v.v.o.
1e verdieping: circa 660,5 m² v.v.o.
Totaal: circa 1.705,9 m² v.v.o.

Het object is gedeeltelijk gelegen in een beschermd stadsgezicht.

Bestemming:
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan Spittaalstad,
vastgesteld bij raadsbesluit op 16 november 2007, met als bestemming Kantoren, maximum goothoogte 8 meter en maximum bouwhoogte 10 meter en buitenterrein als Erf, maximum bebouwingspercentage 20%.
De op de kaart als zodanig aangewezen gronden zijn bestemd voor kantoren, met de daarbij behorende gebouwen en andere bouwwerken.
Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het vigerende bestemmingsplan naar de website van Ruimtelijke Plannen.

Dataroom:
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Algemene transactiedocumenten:
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object. Deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

Bezichtigingen:
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:

- Dinsdag 7 september 2021 van 10.30 uur tot 12.00 uur;
- Donderdag 16 september 2021 van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan

Vraagprijs:
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

Omzetbelasting:
Niet van toepassing.

Het object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoopproces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal in te dienen. Biedingen dienen uiterlijk op maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden na maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Biedingen dienen te worden gericht aan Loyens & Loeff N.V., zie het biedingsformulier.

Levering:
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat (as-is) en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Loyens & Loeff N.V. in Amsterdam. Het honorarium van voornoemde notaris is opgenomen in de dataroom (Algemene Transactiedocumenten)

Gunning:
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
1.706 m²
Perceel
1.850 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
C

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Martinetsingel 21

Verkoop bij inschrijving