Venenweg 1 1161 AK Zwanenburg

€ 450 /mnd

Omschrijving

Meerdere kantoor- werkruimtes beschikbaar in dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Venenweg in Zwanenburg. Het gebouw is in 1959 gebouwd en heeft in de loop der jaren veel verschillende gebruikers gehad. De laatste jaren is het gebouw echter in gebruik als verzamelgebouw voor creatieve-, handels- en dienstverlenende ondernemingen. De karakteristieke elementen van het gebouw zijn bewaard gebleven wat zorgt voor een inspiratievolle en creatieve werkomgeving.

Actuele beschikbaarheid

Kantoorunit van circa. 35 m2 op de eerste verdieping. Deze kantoorunit is voorzien van een eigen keukenblok.

Kantoorunit van circa. 50 m2 op de twee verdieping

Werk- assemblageruimte

Naast een kantoorruimte is het ook mogelijk om op de begane grond een werk- assemblageruimte gezamenlijk te gebruiken met een andere gebruiker. Deze werk- assemblageruimte is geschikt voor lichte productie.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Gezamenlijke voorzieningen

Als huurder van een kantoor- werkruimtes kunt u, in overleg met de verhuurder en de andere gebruikers in het gebouw, gebruik maken van een aantal algemene voorzieningen, zoals de entree, sanitaire voorzieningen, kantine met pantry en de spreekkamer.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen, tegenover het winkelcentrum Sugar City, op het bedrijventerrein “De Weeren” in Zwanenburg. Zwanenburg staat bekend om haar uitstekende bereikbaarheid. Door de vele uitvalswegen naar de omringende dorpen en de rijkswegen A5, A9 en A200 zorgt voor een goede verbinding met de Randstad en de rest van Nederland.

Opleveringsniveau

- Wandradiatoren
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Verlichting
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Te openen ramen
- Datapunten

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 450,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal één jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Venenweg 1 in Zwanenburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 450 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
23 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m² (in units vanaf 35 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Venenweg 1

€ 450 /mnd