Kerkstraat 26 8064 DP Zwartsluis

€ 450.000 k.k.

Omschrijving

Uniek object gelegen aan de Handelskade in het centrum van Zwartsluis! Het gebouw betreft een gemeentelijk monument welke voorheen in gebruik is geweest als restaurant/horeca en tot 2001 dienst heeft gedaan als gemeentehuis van de toenmalige gemeente Zwartsluis.

De mogelijkheden zijn legio bij dit pand. Kiest u ervoor om de voorheen gekozen weg van horeca te volgen óf heeft u toch meer een ontwikkeling voor ogen door het gebouw te verbouwen tot meerdere appartementen.

Het betreft de begane grond en een deel van de 1e verdieping. De 3 woonappartementen die op de 1e en 2e verdieping zijn gelegen, behoren niet tot de koop'

Indeling:
Hoofdentree aan de Kerkstraat met statige trap naar de 1e verdieping met 'de trouwzaal'. De trouwzaal is in goede staat en heeft een authentieke sfeer. Via de hoofdentree komt u in de eetzaal, deze kan worden afgesloten door de en suite deuren, die vervolgens toegang boden tot de bar en het eetcafé met zicht op het terras en de haven. De entree aan de Handelskade zijde is verbonden aan die van de hoofdentree, via deze lange hal komt u bij de toiletten en de keuken.

De bestemming Centrum is zeer divers, wonen, kantoor, winkel of horeca alles kan, zelfs een mix. Tal van gebruiksmogelijkheden!

In de presentatie laten wij een aantal impressies van de mogelijkheden zien. Bijvoorbeeld aan de Kerkstraat een kantoor op de begane grond en de 1e verdieping. In het 'restaurant' aan de Handelskade kant een winkel en in de keuken een woon appartement.

Totale opp. 355 m2

Mogelijkheid:
- Kerkstraat kantoor ca. 150 m2 (begane grond en verdieping);
- Handelskade winkelruimte ca. 125 m2
- Handelskade woning ca. 80 m2

Dit is jouw kans! Een kantoor/winkel en/of woning die je helemaal naar eigen wens aan kan pakken en inrichten. Het geheel is casco, maar jij kan het naar je eigen zin maken. Stroop je mouwen maar op en ga aan de slag in dit karakteristieke pand met veel potentie!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakten

Oppervlakte
355 m² (in units vanaf 150 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 26

€ 450.000 k.k.