Dokter Stolteweg 76-82 8025 AZ Zwolle

€ 110 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
‘’Galilei’’ is een van de vijf gebouwen op het Health Innovation Park. In dit gebouw is ca. 299 m² beschikbaar verdeeld over 2 verdiepingen. Het gebouw is vernoemd naar de Italiaanse Galileo Galilei. Deze Italiaanse natuurkundige, astronoom, wiskundige en filosoof geboren in 1564 en werd met name bekend door zijn bijdrage aan de experimentele natuurkunde en sterrenkunde. Zo heeft Galileo Galilei bijvoorbeeld als eerste kraters en bergen op de maan waargenomen.

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit een vijftal gebouwen die zijn en/of worden herontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed. De afbeelding betreft een impressie van het gebouw Galilei na renovatie, welke nog uitgevoerd moet worden. Zoals de naam ‘Health Innovation Park’al doet vermoeden is het mogelijk de ruimtes op maat optimaal af te laten bouwen voor medisch gerelateerde bedrijvigheid. Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, orthodontisten, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen hier precies op hun plaats. Recentelijk hebben o.a. het Harthuis, TSN, Rienks Arbodienst. Het slaapcentrum, Interact Contour en Peppergym zich gehuisvest op “Het Health Innovation Park” bestaande uit diverse coaches en innovatieve zorg gerelateerde bedrijven. In gebouw “Cele” is brasserie Guusz gehuisvest, waar een kop koffie of lunch kan worden genuttigd en waar de mogelijkheid is om vergaderruimte te huren.

Binnenkort wordt het gebouw Galilei gerenoveerd, bij deze renovatie worden onder andere nieuwe installaties worden geïnstalleerd, waardoor het gebouw energielabel A krijgt. Daarnaast krijgt de gevel een upgrade gevel met nieuwe uitstraling waarvan de impressie op de voorpagina te vinden is.

Locatie
Health Innovation Park is gesitueerd op het Oosterenk te Zwolle, direct naast het grootste niet Academische ziekenhuis Isala Klinieken. De bereikbaarheid van de locatie is goed door de ligging langs de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, welke direct aansluit om de Rijksweg A28 en anderzijds op de N35 richting Twente. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed, middels rechtstreekse busverbindingen van en naar het Centraal Station.

Oppervlaktes
1e verdieping : ca. 78 m²
2e verdieping : ca. 221 m²

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels een slagboom. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.
Voor bezoekers zijn uitrijkaarten, zodat deze bij u voor de deur kunnen parkeren.

Opleveringsniveau
De ruimte kan naar wens van de gebruiker worden opgeleverd. Hierbij bestaat de mogelijkheid de ruimte af te laten bouwen ten behoeve van medisch gerelateerde activiteiten.

Aanvaarding
In overleg , doch direct mogelijk.

Beschikbaarheid
Het beschikbare oppervlak betreft: 301 m²

Huurvoorwaarden
Huurprijs : Vanaf € 110,-- per m² op jaarbasis
€ 500,-- per parkeerplaats op jaarbasis
Huurperiode : Nader overeen te komen
Servicekosten : € 30,-- per m² per jaar excl. BTW

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 110 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
299 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
G 1,83

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dokter Stolteweg 76-82

€ 110 /m²/jaar