Dokter Stolteweg 11-15 8025 AV Zwolle

€ 110 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
Gelegen op kantorenpark Oosterenk is ca. 1.509 m² ruimte beschikbaar in gebouw “Edison”. Het gebouw maakt onderdeel uit van het Health Innovation Park en zal komende periode gelijk aan de andere gebouwen worden gemoderniseerd. De kantoorruimte is verdeeld over 3 verdiepingen en is te huur vanaf ca. 252 m². De gebouwen zijn gesitueerd tegenover de Isala Klinieken en worden gebruikt door zorg gerelateerde bedrijven.

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit een vijftal gebouwen die zijn en/of worden herontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed. De afbeelding betreft een impressie van het gebouw Edison na renovatie, welke nog uitgevoerd moet worden.
Zoals de naam ‘Health Innovation Park’al doet vermoeden is het mogelijk de ruimtes op maat optimaal af te laten bouwen voor medisch gerelateerde bedrijvigheid. Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, orthodontisten, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen hier precies op hun plaats. Recentelijk hebben o.a. het Harthuis, TSN, het slaapcentrum, Interact Contour en Peppergym zich gehuisvest op “Het Health Innovation Park” bestaande uit diverse coaches en innovatieve zorg gerelateerde bedrijven. In gebouw “Cele” is brasserie Guusz gehuisvest, waar een kop koffie of lunch kan worden genuttigd en waar de mogelijkheid is om vergaderruimte te huren.

Locatie
Health Innovation Park is gesitueerd op het Oosterenk te Zwolle, direct naast het grootste niet Academische ziekenhuis Isala Klinieken. De bereikbaarheid van de locatie is goed door de ligging langs de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, welke direct aansluit om de Rijksweg A28 en anderzijds op de N35 richting Twente. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed, middels rechtstreekse busverbindingen van en naar het Centraal Station.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Zwolle
Sectie : B
Nummer : 6158

Oppervlakte
Begane grond : ca. 503 m²
1e verdieping : ca. 503 m²
2e verdieping : ca. 503 m²
Totaal : ca. 1.509 m²

Te huur vanaf een halve bouwlaag van ca. 252 m²

Parkeren
Op bijbehorend terrein is voldoende parkeergelegenheid (ca. 36 parkeerplaatsen). Ook is er in de directe omgeving ruime hoeveelheid parkeren aanwezig.

Opleveringsniveau
Het gebouw “Edison”, zal net als de andere gebouwen op het Health inovation Park een nieuwe look en feel krijgen en geheel worden gemoderniseerd. De impressie op de voorpagina geeft een beeld hoe het gebouw er aan de buitenzijde er uit gaat zien. Het gebouw krijgt energielabel A! Ook het terrein krijgt een herinrichting.
- Systeemplafond v.v. ledverlichtingsarmaturen;
- Verwarming en topkoelingssysteem;
- ventilatiesysteem
- Liftinstallatie;
- gerenoveerde toiletten groepen;
- Zonwering aan de buitenzijde;
- Kabelgoten;
- heringericht terrein;
- fietsenstalling.

De ruimte kan naar wens van de gebruiker worden opgeleverd. Hierbij bestaat de mogelijkheid de ruimte af te laten bouwen ten behoeve van uw organisatie.

Energielabel
A

Bestemming
Op het object is bestemmingsplan “Ceintuurbaanzone” van toepassing. Voor dit pand gelden de regels van artikel 8: Gemengd – 1.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€ 110,-- per m² per jaar

Parkeerplaats
€ 500,-- per parkeerplaats per jaar

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 110 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
1.509 m² (in units vanaf 252 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dokter Stolteweg 11-15

€ 110 /m²/jaar