Wipstrikkerallee 95 8023 DW Zwolle

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Laat ons u ontzorgen, zodat u zich kan richten op wat echt belangrijk is!

Algemeen
Te huur, ca. 134 m² zelfstandige kantoorruimte in het unieke kantoorconcept Wipstrik 95!

Deze unieke kantorenlocatie “Wipstrik 95” is gesitueerd aan de Wipstrikkerallee in de gelijknamige gewilde wijk de Wipstrik. Dit voormalig schoolgebouw is ideaal gelegen nabij het centrum en de uitvalswegen van Zwolle. De school biedt kantoorruimte met een zeer uitgebreid serviceparket onder meer bestaande uit: bemande receptie van 8.30 tot 17:00, meerdere keuken voorzieningen, vergadervoorzieningen, internetvoorziening voor uw bezoek en o.a. altijd vers fruit beschikbaar. Het perceel heeft een fraai aangelegde tuin met mogelijkheden tot het nuttigen van lunch.

De kantoorruimten variëren in grootte en zijn te huur vanaf 39 m² inclusief algemene ruimte. Deze kantoorruimten zijn erg toegankelijk en al geschikt vanaf 1 persoon met een eenmanszaak. De huur van enkele aan elkaar geschakelde units voor bedrijven met behoefte aan meer kantoorruimte voor 15 -20 personen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt de Wipstrik 95 mogelijkheden tot flexibele uitbreiding in de vorm van flexplekken op locatie!

Historie
De historie van kantorengebouw De Wipstrik gaat terug tot 1928. Toen werd de Ewout van Soeterwoude school met 4 klaslokalen gebouwd in de snel groeiende wijk De Wipstrik. In 1932 is de school uitgebreid tot 7 lokalen. Later kwam er op de zolder nog een kleuterlokaal bij. Rond 1982 verloor de school haar oorspronkelijke functie.

Locatie
“De Wipstrik”, gelegen aan de Wipstrikkerallee 95 betreft een goed bereikbare locatie. Het object is nabij de ringweg N35 gelegen, welke verbinding biedt met de snelweg A28. De bushalte is voor de deur gelegen, waardoor het station goed te bereiken is. De algehele bereikbaarheid is hiermee goed te noemen.

Huurders
In “De Wipstrik” bevinden zich huurders die zich o.a. begeven op het gebied van zakelijke dienstverlening in bijvoorbeeld organisatieadvies, uitzendbureaus, accountants- administratieconsulenten, ingenieurs, architecten, Ict’ers en advocaten.

Indeling
Ruime entreehal met receptie en trapopgang naar de verdieping. 'De School' bestaat uit 2 kantoorvleugels van elk 2 bouwlagen met o.a. toiletruimten in de gangen, een centraal gelegen keuken, een repro-ruimte en de vergaderruimte (de serre) die tegen een gereduceerd tarief is te gebruiken.

Vanuit de lange vleugel wordt de achtergelegen aanbouw 'De Brug' bereikt bestaande uit 2 bouwlagen met o.a. verschillende soorten kantoorruimten per bouwlaag, de centrale keuken/kantine, toiletten, keuken/pantry en technische ruimten.

De omliggende siertuin heeft o.a. een overkapte fietsenstalling aan de voorzijde, een vijver rond de serre aan de achterzijde, meerdere terrassen met zitjes en een gelimiteerd aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Parkeren
Op eigen locatie is aan de zijkant van het gebouw een fietsstalling aanwezig. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig, met o.a. laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen. Aan de Wipstrikkerallee en in de buurt is parkeren mogelijk gratis op de openbare weg.

Oppervlakte
De volledig zelfstandige kantoorvleugel betreft ca. 134 m² kantoorruimte, voorzien van een eigen keuken, sanitaire voorzienig, open kantoor en 2 kantoorkamers.
Naast de kantoorruimte zijn er verschillende flexibele werkplekken te huur aan de Wipstrik 95!

Het metrage van de kantoorruimte betreft een metrage inclusief een aandeel in de algemene ruimte, dit bestaat onder andere uit: gezamenlijke entree/receptie, gezamenlijke voorzieningen en de verschillende gangzones.

Collectieve dienstverlening
De huurprijs is inclusief een voorschot voor op de collectieve dienstverlening. Onder deze collectieve dienstverlening vallen onder meer de volgende zaken en servicekosten:
- Gebruik van gas, water en elektra;
- Bemande receptie van 08.30 tot 17.00;
- Telefoonservice door secretaresse;
- Snelle data verbinding middels Wifi;
- Gratis Wifi voor bezoekers;
- Meerdere keuken voorzieningen;
- Separate heren- en damestoiletten;
- Schoonmaak gemeenschappelijke ruimte
- 24/7 toegang tot het gebouw.

Overige kenmerken
- Flexplekken beschikbaar op locatie;
- Rolstoelvriendelijk en goed toegankelijk voor mindervaliden;
- Centraal geregelde ICT diensten;
- Mogelijkheid schoonmaakvoorzieningen eigen kantoorruimte.

Vergaderen
Er zijn de verschillende vergaderruimten in “De Wipstrik” flexibel te huur. Deze vergaderruimten verschillen van grootte. De ruimte wordt voorzien van moderne apparatuur.

Aanvaarding
In overleg beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
134 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wipstrikkerallee 95

€ 1.500 /mnd