Hogeland 10 8024 AG Zwolle

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR
Gezondheid, sport, bewegen, vitaliteit: is jouw bedrijf of organisatie actief op een van deze terreinen? En ben je op zoek naar passende kantoorruimte in een sportieve omgeving? Zoek dan niet verder: in het kantoorgebouw van het Landstede Sportcentrum zijn diverse ruimtes van 56 m² tot 153 m² VVO beschikbaar.

Het kantoorgebouw van het Landstede Sportcentrum is een modern vormgegeven gebouw aan de voorzijde van het sportcomplex. Vanaf de ruime parkeerplaats (gratis parkeren), kom je via de hoofdingang binnen in de entreehal. Een goed gevulde prijzenkast, een wall of fame en het Center Court van het Theater van de Sport springen meteen in het oog. Alles ademt hier sport. Op de begane grond vind je de praktijkruimte van FysioPlus, op de 1e verdieping het regiokantoor van de KNVB. De beschikbare kantoren bevinden zich op de 2e verdieping, bereikbaar per trap of lift. Hier zitten ook de praktijkruimte van Isala Sportgeneeskunde en het kantoor van fitness- en sportopleider Start2Move. De huurdersmix in combinatie met de overige gebruikers van het Landstede Sportcentrum (sportonderwijs, topsport en breedtesport) dragen bij aan de dynamiek en het sportieve karakter van deze unieke locatie.

OMSCHRIJVING
Alle kantoren hebben vrij uitzicht op het voorplein van het Landstede Sportcentrum. Door de grote ramen valt veel daglicht binnen. In alle ruimtes zijn voldoende elektra- en ict-aansluitingen beschikbaar. De kantoren zijn standaard voorzien van vloerbedekking en systeemplafonds. Verder beschikken de units over zonwering aan de binnenzijde, luchtverwarming en klimaatbeheersing.
In het midden van de gang vind je de pantry, waar je bijvoorbeeld een heerlijk kopje koffie haalt (bonenkoffie). De toiletgroepen bevinden zich op de vide bij de 1e verdieping.
Voor ontvangst van gasten kunnen huurders gebruik maken van het Sportcafé op de begane grond van het Landstede Sportcentrum. Voor een lunch ben je van harte welkom in de kantine van Landstede aan het Rechterland, dat intern is verbonden met het Landstede Sportcentrum. Ook bij Restaurant Gerecht & Land, gerund door studenten van de horeca-opleiding, ben je een aantal dagen per week welkom voor lunch of diner.
Het sportcentrum beschikt verder over vier vergaderzalen en een Businesslounge. Deze kunnen door huurders met een flinke korting op de zaalhuur worden gehuurd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het Landstede Sportcentrum heeft de volgende algemene voorzieningen:
- Personenlift;
- Luchtbehandelingssysteem;
- Sanitaire voorzieningen in entreehal;
- Beveiligingsinstallatie;
- Per kantoorverdieping een pantry met koffieautomaat (bonen);
- Sportcafé op de begane grond;
- Vier vergaderzalen.

De kantoren hebben de volgende voorzieningen:
- Binnenzonwering;
- ICT-aansluitingen;
- Luchtverwarming;
- Klimaatbeheersing;
- Bestaande vloerbedekking;
- Bestaande systeemplafonds.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BESCHIKBAARHEID
Ruimte 1: circa 153 m² VVO (123 m² netto)
Ruimte 2: circa 60 m² VVO ( 49 m² netto)
Ruimte 3: circa 56 m² VVO ( 46 m² netto)

HUURPRIJS
Ruimte 1: op aanvraag
Ruimte 2: € 847,25 inclusief servicekosten per maand, te vermeerderen met BTW
Ruimte 3: € 790,77 inclusief servicekosten per maand, te vermeerderen met BTW

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

HUURTERMIJN
In overleg.

OMZETBELASTING
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website met aanvullende bepalingen door verhuurder.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 mei 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
269 m² (in units vanaf 56 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, liften, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Bedrijventerrein de Vrolijkheid, Zwolle

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hogeland 10

Huurprijs op aanvraag