Herenweg 46 C 8023 DB Zwolle

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Laat ons u ontzorgen, zodat u zich kan richten op wat echt belangrijk is!

Algemeen
Te huur ca. 333 m² kantoorruimte met verschillende mogelijkheden, gelegen in de Zwolse woonwijk Wipstrik! Daarnaast is het mogelijk in de huidige situatie kantoorvertrekken te huren ter grootte van ca. 60 m² inclusief aandeel algemene ruimte.

Deze kantorenlocatie maakt onderdeel uit van het kantoorgebouw “Wipstrik 95” welke is gesitueerd aan de Wipstrikkerallee. Dit voormalig schoolgebouw is ideaal gelegen nabij het centrum en de uitvalswegen van Zwolle. De school biedt kantoorruimte met een zeer uitgebreid serviceparket onder meer bestaande uit: bemande receptie van 8.30 tot 17:00, meerdere keuken voorzieningen, vergadervoorzieningen, internetvoorziening voor uw bezoek en o.a. altijd vers fruit beschikbaar. Het perceel heeft een fraai aangelegde tuin met mogelijkheden tot het nuttigen van lunch.

De kantoorruimte betreft een zelfstandig kantoor ter grootte van ca. 333 m² en is op moment ingedeeld in verschillende kantoorvertrekken, daarnaast heeft de eigenaar prachtige artist impressions laten maken voor een eventuele nieuwe situatie. De eigenaar denkt graag met u als huurder, om een voor u ideaal kantoor te creëren. De artist impressions zijn bijgaand toegevoegd.

Locatie
De Herenweg gelegen In de wijk ‘Wipstrik’ en betreft een goed bereikbare locatie. Het object is nabij de ringweg N35 gelegen, welke verbinding biedt met de snelweg A28. De bushalte is voor de deur gelegen, waardoor het station goed te bereiken is. De algehele bereikbaarheid is hiermee goed te noemen.

Kantoorruimte
De kantoorruimten aan de Herenweg zijn toegankelijk vanaf het parkeerterrein op de binnenplaats. Daarnaast is de mogelijkheid om via de Wipstrikkerallee toegang te vinden. De toegang van het pand en de fietsenstalling is naast de Herenweg ook bereikbaar via de Top Naeffstraat.

De omliggende siertuin heeft o.a. een overkapte fietsenstalling aan de voorzijde, een vijver rond de serre aan de achterzijde, meerdere terrassen met zitjes en een gelimiteerd aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Parkeren
Op eigen locatie is aan de zijkant van het gebouw een fietsstalling aanwezig. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig, met o.a. laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen. Aan de Wipstrikkerallee en in de buurt is parkeren mogelijk gratis op de openbare weg.

Huurders
In “De Wipstrik” bevinden zich huurders die zich o.a. begeven op het gebied van zakelijke dienstverlening in bijvoorbeeld organisatieadvies, uitzendbureaus, accountants- administratieconsulenten, ingenieurs, architecten, Ict’ers en advocaten.

Oppervlakte
Het kantoor betreft ca. 333 m² kantoorruimte inclusief algemene ruimte, voorzien van een toiletvoorziening en een keuken voorziening. Het kantoor gelegen op de begane grond van de Herenweg 46 kan in overleg met de eigenaar worden aangepast naar uw wensen en eisen.
De opgestelde impressies zijn bijgaand toegevoegd.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid, om in de huidige staat, een kantoorruimte te huren ter grootte van ca. 60 m², inclusief aandeel algemene ruimte. Naast de kantoorruimten zijn er verschillende flexibele werkplekken te huur aan de Wipstrik 95!

Kantoorruimte
F-2, oppervlakte 60 m², werkruimte 4 – 6 personen, Huurprijs € 950,00
F-6, oppervlakte 59 m², werkruimte 4 – 6 personen, Huurprijs € 925,00

De kantoorruimten worden aangeboden inclusief een aandeel in de algemene ruimte, dit bestaat onder andere uit: gezamenlijke entree en kantine op de begane grond, pantry, toilet voorzieningen en de verschillende gangzones.

Collectieve dienstverlening
Het kantoor maakt onderdeel uit van de Wipstrik, welke is voorzien van een collectieve dienstverlening. Onder deze collectieve dienstverlening vallen onder meer de volgende zaken en servicekosten:
- Gebruik van gas, water en elektra;
- Bemande receptie van 08.30 tot 17.00;
- Telefoonservice door secretaresse;
- Snelle data verbinding middels Wifi;
- Gratis Wifi voor bezoekers;
- Meerdere keuken voorzieningen;
- Separate heren- en damestoiletten;
- Schoonmaak gemeenschappelijke ruimte
- 24/7 toegang tot het gebouw.

Overige kenmerken
- Flexplekken beschikbaar op locatie;
- Rolstoelvriendelijk en goed toegankelijk voor mindervaliden;
- Centraal geregelde ICT diensten;
- Mogelijkheid schoonmaakvoorzieningen eigen kantoorruimte.

Vergaderen
Er zijn de verschillende vergaderruimten in “De Wipstrik” flexibel te huur. Deze vergaderruimten verschillen van grootte. De ruimte is voorzien van moderne apparatuur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
Nader te bepalen op basis van gewenste opleveringsniveau.
Voor kantoorkamers zie overzicht

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten

Oppervlakte
333 m² (in units vanaf 59 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herenweg 46 C

Huurprijs op aanvraag