Paxtonstraat 3 N 8013 RP Zwolle

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

Het bedrijvencomplex Tricolore op Marslanden-G is een opvallend en representatief gebouw aan de rand van Zwolle. Op de eerste verdieping, bereikbaar met de trap en lift, komt wegens verhuizing van de huidige huurder een mooie kantoorruimte van 144 m2 beschikbaar. Grote ramen zorgen voor een fijne, inspirerende werkplek en alle faciliteiten zijn aanwezig: een toilet, keuken met een (eet)bar, een grote kantoortuin, separaat kantoor, een spreekruimte en een magazijn. De kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief stoffering en bekabeling.

Bedrijvencomplex Tricolore staat op het nieuwste gedeelte van de Marslanden, Marslanden-G genaamd. Via de Oldeneelallee zijn de N35 en de N337 goed te bereiken. Beide wegen hebben een goede aansluiting op de snelweg A28 richting Utrecht/Amersfoort en Hoogeveen/Groningen. De N35 zorgt voor een verbinding met Almelo, Hengelo en Enschede. Aan de rand van het bedrijventerrein zijn bushaltes richting het centrum en het treinstation. Op het terrein van het bedrijvencomplex zijn vaste parkeerplaatsen.

Indeling:
Begane grond:
Op de begane grond is de representatieve, gezamenlijke entree met de intercom en brievenbussen. Vanuit de hal kun je met de trap of lift naar de eerste verdieping waar je via de galerij aan de achterzijde de kantoorruimte kunt bereiken.

Kantoorruimte eerste verdieping:
Links in de hal zijn de meterkast en de toiletruimte met fonteintje. Aansluitend kom je in de grote kantoortuin (12,7 x 6,7 meter) met tapijt op de vloer, veel lichtinval en een systeemplafond met inbouwverlichting. De kantoortuin staat in open verbinding met de keuken, voorzien van een eetbar, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser.
Aan de galerijzijde zijn een spreekkamer (4,9 x 3,2 meter), een magazijn (1,9 x 3,0 meter) en een kantoorruimte (4,7 x 3,2 meter) met daglicht toetreding.

De huidige huurder gaat verhuizen, word jij de nieuwe huurder van deze mooie kantoorruimte aan de rand van Zwolle?

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
144 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,93

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, NS station op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Omgeving

Bedrijventerrein Marslanden-Zuid, Zwolle

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Paxtonstraat 3 N

€ 1.000 /mnd