Paxtonstraat 3 N 8013 RP Zwolle

€ 198.500 k.k.

Omschrijving

Het bedrijvencomplex Tricolore op Marslanden-G is een opvallend en representatief gebouw aan de rand van Zwolle. Op de eerste verdieping, bereikbaar met de trap en lift, komt deze mooie kantoorruimte van 149 m2 te koop. Grote ramen zorgen voor een fijne, inspirerende werkplek en alle faciliteiten zijn aanwezig: een toilet, keuken met een (eet)bar, een grote kantoortuin, separaat kantoor, een spreekruimte en een magazijn. Het kantoorpand is altijd verhuurd geweest en wordt nu in verhuurde staat verkocht.

Op de bedrijventerreinen van Zwolle zitten vele grote (internationale) bedrijven. Ondernemers voelen zich thuis in Zwolle. De stad is een economisch excellent presterende gemeente en biedt ondernemers de ruimte. Ongeveer 100.000 mensen werken en ca. 60.000 studenten (studenten in hoger en het middelbaar onderwijs) studeren in Zwolle.

De Marslanden is een bedrijventerrein langs het Almelose Kanaal in Zwolle. De naam van het bedrijventerrein is waarschijnlijk afkomstig van de benaming voor de stadsweide in vroegere tijden: Marsch. De Marslanden ligt ten zuidoosten van het centrum van Zwolle en wordt ontsloten door diverse wegen, waarvan de N35 de belangrijkste is. Via de Oldeneelallee zijn de N35 en de N337 goed te bereiken. Beide wegen hebben een goede aansluiting op de snelweg A28 richting Utrecht/Amersfoort en Hoogeveen/Groningen. De N35 zorgt voor een verbinding met Almelo, Hengelo en Enschede. Aan de rand van het bedrijventerrein zijn bushaltes richting het centrum en het treinstation. Op het terrein van het bedrijvencomplex zijn vaste parkeerplaatsen.

Indeling
Begane grond:
Op de begane grond is de representatieve, gezamenlijke entree met de intercom en brievenbussen.Vanuit de hal kun je met de trap of lift naar de eerste verdieping waar je via de galerij aan de achterzijde de kantoorruimte kunt bereiken. Kantoorruimte eerste verdieping:
Links in de hal zijn de meterkast en de toiletruimte met fonteintje. Aansluitend kom je in de grote kantoortuin (12,7 x 6,7 meter) met tapijt op de vloer, veel lichtinval en een systeemplafond met inbouwverlichting. De kantoortuin staat in open verbinding met de keuken, voorzien van een eetbar, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. Aan de galerijzijde zijn een spreekkamer (4,9 x 3,2 meter), een magazijn (1,9 x 3,0 meter) en een kantoorruimte (4,7 x 3,2 meter) met daglicht toetreding.

Voorzieningsniveau
Het object beschikt onder meer over de navolgende
voorzieningen:
- Systeemscheidingswanden,
- systeemplafond met geïntegreerde tl-verlichting,
- van slot voorziene draairamen met isolerende beglazing,
- verwarming middels HR-centrale verwarming d.m.v. radiatoren,
- patchkast en rondom kabelgoten,
- pantry met magnetron, vaatwassen, koelkast en close-in boiler,
- brandblusser,
- eigen brievenbus,
- vloerbedekking,
- bar met barkrukken etc.

Parkeergelegenheid
Genoemde koopprijs is inclusief 4 eigen parkeerplaatsen. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke fietsenstalling voor het pand. Indien gewenst zijn extra parkeerplaatsen op de achtergelegen weg (gratis) te gebruiken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 198.500 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
144 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,93

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, NS station op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Marslanden-Zuid, Zwolle

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Paxtonstraat 3 N

€ 198.500 k.k.