Emmawijk 8 8011 CM Zwolle

€ 990 /mnd

Omschrijving

In deze markante kantoorvilla aan de Emmawijk 8 is op de tweede verdieping ca. 40 m² kantoorruimte te huur beschikbaar inclusief de fraaie centrale entree op de begane grond. De overige kantoorvertrekken zijn in gebruik door ELLLA - Een Leven Lang Leren Academie. Op de begane grond bevindt zich een woonruimte met eigen ingang.
De villa is op een opvallend en markant punt gelegen net buiten het stadscentrum op de splitsing van de Emmawijk richting Burg. van Roijensingel en de Willemskade.

De binnenstad van Zwolle.
Er is geen andere plek in de stad waar zoveel gebeurt. Er wordt gewoond, gewinkeld, gewerkt en je vindt er allerlei mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit brengt een enorme dynamiek met zich mee.

Over Zwolle
Op de bedrijventerreinen van Zwolle zitten vele grote (internationale) bedrijven. Ondernemers voelen zich thuis in Zwolle. De stad is een economisch excellent presterende gemeente en biedt ondernemers de ruimte. Ongeveer 100.000 mensen werken en ca. 60.000 studenten (studenten in hoger en het middelbaar onderwijs) studeren in Zwolle.

Indeling
De kantoorruimten op de 1e en 2e verdieping hebben samen een eigen ingang. Vanuit de entree bevind zich een brede trap naar de beide verdiepingen. Op de 2e verdieping bevindt zich een centrale pantry, toilet en opslagruimte met aan de rechterkant het te huur zijnde kantoor en aan de linkerkant een trainings- vergaderruimte. Over het gebruik van deze vergaderfaciliteit kunnen nadere afspraken gemaakt worden.

Voorzieningsniveau
Het object beschikt onder meer over de navolgende voorzieningen:
Vloerverwarming, airconditioning warmte of kou, brandwerende en geluiddempende vloer met PVC vloerbedekking, gezamenlijke brievenbus, patchkast, alarminstallatie, draairamen met isolerende beglazing, gedeelde entree pantry en toiletten, pantry met vaatwasser, etc.

Parkeergelegenheid
Direct tegenover de villa ligt parkeerdek Emmawijk met een groot aantal parkeerplaatsen waar parkeertarieven gelden van € 1,80 per/uur en € 9,00 per dag. Voordeliger parkeren in de buurt.

Bereikbaarheid
Het NS-station en de binnenstad zijn op loopafstand gelegen en binnen enkele minuten autorijden is de Rijksweg A-28 bereikt.

Kadastrale informatie
De onroerende zaak is kadastraal bekend als:
Gemeente Zwolle, sectie G, nummer 10627, perceelsgrootte 600 m².

Bestemming
De onroerende zaak is gelegen in het bestemmingsplan "Binnenstad en omgeving", vastgesteld per 05 mei 2014. De vigerende bestemming is "kantoor". Voor de meest recente informatie verwijzen wij u graag naar danwel de betrokken gemeente.

Bouwjaar/-periode
Omstreeks 1893.

Energielabel
Het gebouw wat wij hier aanbieden is vrijgesteld voor het hebben van een energielabel.

Huurprijs & servicekosten
De huurprijs is € 990,-- per maand exclusief BTW;
De energie- en servicekosten bedragen € 250,-- per maand exclusief BTW;

Het volgende valt onder de energie- en servicekosten:
- Het elektriciteitsverbruik, meterhuur en vastrecht t.b.v. de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke alsmede gehuurde ruimtes.
- Levering van warmte of gas, inclusief meterhuur en vastrecht van de gemeenschappelijke alsmede gehuurde ruimtes. De energielasten volgen de trend van de elektriciteitsprijs en aardgasprijs. Verhuurder houdt het recht zich voor om bij stijgende energieprijzen deze aan huurder door te berekenen.
- Het huismeesterschap;
- Het waterverbruik inclusief meterhuur en vastrecht.
- Kosten voor de alarminstallatie;
- Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimtes, beglazing buitenzijde, beglazing binnen algemene ruimten, buienterrein en dakbedekking.
- Regulier onderhoud van de groenvoorzieningen en verharde gedeeltes op het buitenterrein.
- Verzorging vuilafvoer, e.d. (normale kantoorhoeveelheid).
- Onderhoud, periodieke controle en certificeringskosten van verwarming- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s).
- Regulier onderhoud van de elektrische installaties en lichten in de gemeenschappelijke ruimten alsmede ook al het klein onderhoud van de gemeenschappelijke ruimte.
- Bouwkundige zaken. Klein dagelijks onderhoud van de algemene zaken (zoals herstel deuren).
- Vaste lasten o.a. gebruiksbelasting.
- Glasvezel internet aansluitingen (Eigen wifipunt)
- Onderhoud, periodieke controle en certificeringskosten van brandveiligheidsinstallaties en blusmiddelen.
- Schoonmaak en klein dagelijks onderhoud van de dakbedekking (platte daken).
- Eigen intercom (bel) bij entree.
- Bewegwijzering binnen.
- Schoonmaak

Optioneel
Met de hoofdgebruiker kunnen afspraken gemaakt worden over het gebruik van de naastliggende pantry, koffie, thee etc. Idem schoonmaak kantoor en het gebruik van de ELLLA's vergader- trainingsfaciliteiten.

Aanvaarding
Per direct

Verhuurvoorwaarden
Huurperiode: Minimaal 1 jaar en met optie tot jaarlijkse verlenging
Opzegtermijn: 6 maanden.
Huurbetaling: Per maand, vooraf te voldoen.
Huurovereenkomst: Conform het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)
BTW: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting (huur en servicekosten + BTW)
Indexering: Jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS.
Voorbehoud: Een huurovereenkomst komt slecht tot stand met definitieve goedkeuring van de eigenaar. Slechts afspraken opgenomen in een huurovereenkomst en door beide partijen ondertekend zijn rechtsgeldig.

Overig / Disclaimer(s)
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 990 per maand
Servicekosten
€ 250 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893

Oppervlakten

Oppervlakte
40 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, pantry, te openen ramen, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Emmawijk 8

€ 990 /mnd