Zuiderzeelaan 15 8017 JV Zwolle

€ 160 /m²/jaar

Omschrijving

Het kantoorgebouw Businesscenter Hanzeland ligt op de zichtlocatie op kantorenpark Hanzeland. Hanzeland is het toonaangevende kantorenpark van Zwolle, gelegen tussen de ring van Zwolle en het Centraal Station. Met het openbaar vervoer bent u binnen een uur in de randstad, het noorden en oosten van Nederland.
De directe omgeving biedt een ruime hoeveelheid aan voorzieningen waaronder, diverse horecagelegenheden, groenvoorzieningen en hogeschool Windesheim. Via de stationstunnel of brug over het spoor is het centrum binnen 10 minuten te voet bereikbaar.
Businesscenter Hanzeland is gelegen op een goede zichtlocatie vanaf de IJsselallee (N337). Het object kent een modern en ruim voorzieningsniveau, zo is de koelinstallatie in 2020 compleet vernieuwd waarmee het ruimschoots voldoet aan de eisen van de hedendaagse kantoorgebruiker.
Kunnen we u verwelkomen als nieuwe huurder?

Zwolle geldt als één van de snelst groeiende economische regio’s van Nederland. Dit komt door een uitstekende bereikbaarheid vanuit alle delen van het land, met zowel de auto als openbaar vervoer is Zwolle goed te bereiken.
Goede onderwijsvoorzieningen en een snel groeiende bevolking zorgen voor een groeiend arbeidspotentieel, waardoor steeds meer bedrijven zich hier vestigen.
De gebouwen bevinden zich op ca. 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Vanaf de A28 zijn de objecten na afslag Zwolle Zuid binnen 3 minuten te bereiken. Daarnaast is de historische binnenstad van Zwolle met al haar voorzieningen nabij gelegen.  

HUURPRIJS KANTOOR
€ 160,- per m², per jaar, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
€ 1.000,- per plaats, per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
5 jaar, daarna telkens te verlengen met perioden van 5 jaar.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

BESCHIKBARE VLOEROPPERVLAKTE
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 4.606 m². Voor de verhuur is momenteel 1.649 m² beschikbaar in de volgende verdeling:
3e verdieping ca. 545 m²
4e verdieping ca. 852 m²
5e verdieping A ca. 252 m²

PARKEREN
De parkeernorm is 1:67m².
De verhuurder van dit gebouw bezit ook het naastgelegen gebouw La Vitesse waardoor de mogelijkheid bestaat gebruik te maken van de parkeerfaciliteiten onder dit gebouw. Daarnaast is de verhuurder aan het onderzoeken of het mogelijk is een extra parkeerdek aan het gebouw toe te voegen.

VOORZIENINGEN
Het entreegebied is een aantal jaar geleden volledig vernieuwd met een PVC visgraat vloer en een representatief ontvangst. Daarnaast is de klimaatinstallatie recentelijk volledig vernieuwd.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte kan zowel casco als turn-key worden opgeleverd. De kantoorruimten zijn momenteel voorzien van een net inbouwpakket.

ENERGIELABEL
B

BOUWJAAR
2003

BESCHIKBAAR
Per direct

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 160 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
1.899 m² (in units vanaf 250 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.