Adverteer één maand gratis op funda in business

 

Presenteer uw kantoor aan een miljoenenpubliek

Wilt u meer bezoekers op funda in business bereiken? Wilt u meer opdrachten om te bemiddelen bij de (ver)huur of (aan)koop van commercieel vastgoed? Maak dan nu gebruik van MakelaarsAds, een advertentie van uw kantoor op de resultatenpagina van de zoeker: een van de meest bezochte pagina’s van funda in business. Tot en met 28 februari plaatst u een MakelaarsAds ‘Makelaars in de regio’ met uw kantoor eenmalig geheel gratis.

Met MakelaarsAds bent u zichtbaar op de resultatenpagina van de bezoeker op funda in business. MakelaarsAds staan zowel tussen objecten op de resultatenpagina als onder aan de resultatenlijst onder de kop ‘Makelaar in de regio’. Met MakelaarsAds heeft u:

  • Een groot bereik: u adverteert op een van de meest bezochte pagina’s van funda in business.
  • Verhoogde relevantie: u adverteert op de plekken die voor u en uw kantoor relevant zijn.
  • Een persoonlijke benadering: u adverteert met uw logo of pasfoto en schrijft uw eigen tekst.

Tot en met 28 februari 2019 kunt u de MakelaarsAds ‘Makelaars in de regio’ gratis eenmalig uitproberen met de actiecode REGIO2019. Ga naar de funda desk en stel uw advertentie direct samen*.

Meer business uit funda in business

Mark Askamp, Senior Accountmanager funda in business, helpt dagelijks bedrijfsmakelaars om het maximale uit funda in business te halen. Hij deelt zijn belangrijkste tips, waarmee u advertenties succesvol kunt inzetten.

1
Door uw MakelaarsAds persoonlijk te maken belicht u de unieke eigenschappen van uw kantoor. Denk aan het benoemen van uw specialisme in bijvoorbeeld kantoorruimte om zo meer potentiële aanbieders van kantoorruimtes aan te trekken. 

2
Welke actie wilt u dat de bezoeker van funda in business verricht om met u in contact te komen? Door dit letterlijk te benoemen vergroot u de kans dat die gewenste actie daadwerkelijk plaatsvindt. Benoem bijvoorbeeld het telefoonnummer waarop u gebeld wilt worden. 

3
Organiseert u acties voor uw potentiële klanten? Zoals korting op een taxatie? Ervaring leert dat op MakelaarsAds met dergelijke promoties bovengemiddeld veel interacties plaatsvinden.

4
Als u de MakelaarsAds direct laat koppelen aan uw kantoorpagina maakt u het voor de zoeker gemakkelijk om direct door te klikken naar uw kantoorpagina en bijbehorende reviews over uw dienstverlening. 

Aan de slag met MakelaarsAds

1. Log in op de funda desk
2. Ga naar ‘Kantoor’ boven aan de pagina
3. Klik op ‘Kantoor Business’, zodat u adverteert op funda in business in plaats van funda wonen
4. Klik op ‘Advertentie maken’ rechts op de pagina
5. Activeer uw advertentie met de volgende actiecode: REGIO2019

Hulp nodig met adverteren of uw advertentietekst? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om te adverteren op funda in business: onze customer service helpt u graag direct op weg via sales@funda.nl of (020) 561 82 29.

*De code kan worden geactiveerd tot en met 28 februari 2019. Na een maand wordt de advertentie automatisch verlengd en worden er kosten in rekening gebracht. Voordat uw gratis advertentie verloopt, informeren wij u hierover per e-mail. Indien u de advertentie na een maand wilt verwijderen van funda in business, moet u de advertentie zelf stopzetten in de funda desk. Dit werkt snel en gemakkelijk.