Nieuws

Nieuw: prominente plek voor video op objectpagina
 

Een goede video mag gezien worden

Een goede objectpresentatie is belangrijk, helemaal sinds corona zo’n grote rol in de maatschappij speelt. Potentiële klanten willen een goed beeld hebben van een object voordat zij überhaupt de beslissing nemen om te gaan bezichtigen. Om u te helpen uw objecten nog beter te presenteren, hebben we video een prominentere plek gegeven op de objectpagina.

Objectvideo’s zijn vanaf nu op funda in business direct naast de hoofdfoto van het object te zien op de objectpagina. Tijdens een succesvolle testperiode is gebleken dat door deze verbetering video’s ruim twee keer meer bekeken worden. De video herkent u aan een duidelijke afspeelknop. Wanneer u hier op klikt, speelt de video direct af.

Twee tips om het meest uit deze verbetering te halen

  • De objectpagina toont automatisch de zesde seconde uit uw objectvideo als afbeelding. Zorg er dus voor dat de zesde seconde van uw video een aantrekkelijk shot is, bijvoorbeeld een totaalshot van het object of een bijzonder detail.
  • Vermijd een zwart of pixelig beeld op de zesde seconde van uw video. Komt u er niet uit? Uw medialeverancier helpt u graag verder.

Maakt u nog geen video’s?

Juist tijdens de coronacrisis is video een belangrijk middel om mensen online al een zo goed mogelijk beeld te geven van een object. Dat weet creative director en foto- en videograaf Jeffrey Bervoets van Nuvastgoed als geen ander. Hij maakt al jarenlang vastgoedvideo’s voor verschillende partijen. In dit interview geeft hij tips voor het maken van een goede vastgoedvideo. ‘Alles wat u in beeld brengt, moet van toegevoegde waarde zijn voor uw potentiële doelgroep. Dus laat óók een nabijgelegen snelweg of hotel zien.’