Uw kantoornaam op de homepage funda in business
 

Breng uw object breed onder de aandacht met Bedrijf in beeld

Wilt u uw object én de naam van uw kantoor prominent zichtbaar maken op de homepage van funda in business? Dat kan met Bedrijf in beeld. De homepage van funda in business wordt maandelijks ruim 1,8 miljoen keer bezocht. Met Bedrijf in Beeld krijgt uw object maximaal bereik en uw kantoor extra naamsbekendheid.

Kiest u voor extra promotie van uw object met Bedrijf in beeld, dan is uw object minimaal een maand lang te zien op de homepage van funda in business. Hier bent u zichtbaar voor 1,8 miljoen bezoekers per maand. Een prominente positie dus, waarmee u een groot publiek bereikt. Dat levert u niet alleen meer leads op, maar ook meer views op de detailpagina van uw object.

Provinciaal bereik, of juist in heel Nederland

Met Bedrijf in beeld kiest u zelf welk publiek u graag wilt bereiken door in de instellingen de gewenste provincie te kiezen. Het object wordt dan alleen getoond als de bezoeker een bedrijfsgebouw zoekt in de door u gekozen provincie. Liever een iets breder bereik, omdat u bijvoorbeeld weet dat zoekers in Drenthe ook Overijssel als optie zien? Dan kunt u de doelgroep van uw advertentie verbreden door Bedrijf in beeld in te stellen voor twee of drie provincies. Kiest u voor maximaal promoten, dan wordt uw advertentie aan zoekers uit heel Nederland getoond.

Voordelen Bedrijf in Beeld

We zetten de voordelen van het vernieuwde Bedrijf in beeld nog even voor u op een rijtje:

  • De naam van uw makelaarskantoor is zichtbaar op de best bezochte pagina van funda in business; de homepage. Als op uw kantoornaam wordt geklikt, komen uw contactgegevens direct in beeld.
  • Uw bereik kunt u zelf kiezen: maximaal op nationaal niveau of gerichte promotie op regionaal niveau.
  • Volgt het effect van Bedrijf in beeld via de bezoekstatistieken in de funda desk.

Aan de slag met Bedrijf in beeld

Enthousiast geworden? Zo werkt het:

1. Log in op de funda desk.
2. Klik op ‘Aanbod’.
3. Klik op ‘Bedrijfsaanbod’.
4. Klik op het object dat u wilt promoten.
5. Op de objectpagina ziet u rechts de promotieproducten staan, waaronder Bedrijf in beeld.

Heeft u hulp nodig? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een object te promoten op funda in business? Onze salesafdeling helpt u graag op weg. U kunt hen bereiken via sales@funda.nl en 020 - 561 82 29.