Voorjaarsactie: 50% korting op Blikvanger
 

Vergroot uw kansen op leads

Nu de bezoekersaantallen op funda in business weer op het niveau van voor de coronacrisis zijn, is het belangrijk om uw objecten extra te laten opvallen. Temeer daar het aantal zoekers dat contact opneemt met een makelaar nog achterblijft.
Met Blikvanger vergroot u de zichtbaarheid van uw objecten en uw kantoor én de kans op leads. Met onze actie krijgt u in de maanden mei en juni 50% korting op Blikvanger. Let op! Deze korting geldt alleen voor fundainbusiness.nl, niet voor funda.nl.

Blikvanger is een van de promotieproducten van funda in business waarmee u uw objecten en uw kantoor opvallend kunt presenteren. Hiermee trekt u gemiddeld zeven keer meer bezoekers naar uw objectdetailpagina en genereert u twee keer meer leads op funda in business.

50% korting

Onze voorjaars-actie biedt u de gelegenheid uw object gedurende drie maanden meer in het oog te laten springen tegen een zeer gereduceerde prijs*. Voor drie maanden Blikvanger betaalt u als NVM-lid de maanden mei en juni € 45 in plaats van € 90. Niet-NVM-leden betalen € 60 in plaats van € 120.

De voordelen van Blikvanger

  • Uw object krijgt tot drie keer meer ruimte in de resultatenlijst van een zoeker, een van de meestbezochte pagina’s op funda in business.
  • Er zijn direct drie foto’s zichtbaar, in plaats van één.
  • Er is ruimte voor tekst om unieke eigenschappen van uw object uit te lichten.
  • Uw eigen logo staat in beeld, zo valt ook uw kantoor extra op.

Aan de slag met Blikvanger

U bestelt Blikvanger eenvoudig via de funda desk:

  1. Log in op de funda desk.
  2. Klik op ‘Aanbod’.
  3. Klik op ‘Bedrijfsaanbod’.
  4. Klik op het object dat u extra aandacht wilt geven.
  5. Kies rechts op de objectpagina voor Blikvanger.

Speel in op de behoefte van de huurder of koper

Door de coronacrisis ontstaan andere behoeften bij potentiële huurders en kopers. Bieden uw klanten nu bijvoorbeeld kortere huurperiodes of kleinere metrages aan? Maak dit duidelijk in de tekst boven in uw Blikvanger, zodat u zich hiermee extra kunt profileren.

We helpen u graag op weg

Heeft u hulp nodig met het activeren van Blikvanger of wilt u meer weten over de mogelijkheden om objecten te promoten op funda in business? Onze accountmanagers helpen u graag direct op weg. U kunt hen bereiken via accountmanagement@funda.nl of 020 561 82 91.

*Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2020. Na drie maanden wordt Blikvanger automatisch verlengd en wordt het normale tarief in rekening gebracht. Voordat uw Blikvanger verloopt, informeren wij u hierover per e-mail. Indien u Blikvanger na drie maanden wilt verwijderen, kunt u deze zelf stopzetten in de funda desk. De actie geldt alleen voor fundainbusiness.nl, niet voor funda.nl.