Funda desk releases

 

Funda desk is de omgeving waar bedrijfsmakelaars hun aanbod en kantoorpresentatie op fundainbusiness.nl kunnen beheren. Daarnaast kunnen via funda desk verschillende producten worden afgenomen. Denk aan Toppositie, Promolabel en In beeld.
Via deze pagina houden we u, als bedrijfsmakelaar, graag op de hoogte van alles releases in de funda desk.

Toppositie vernieuwd, 23-07-2019
Het promotieproduct Toppositie is verder ontwikkeld en werkt nu nog beter. Voorheen verscheen uw object als Toppositie op basis van prijs en plaats. Daar is nu een nieuwe functie aan toegevoegd. U kunt er nu voor kiezen om Toppositie te tonen in de plaats van het object zelf óf in een andere plaats. Vooral voor objecten in kleinere steden en dorpen is dit een grote verbetering.

Nieuw product beschikbaar: Blikvanger, 01-07-2019
Vanaf vandaag is Blikvanger te bestellen. Met dit nieuwe product plaatst u uw object met meer ruimte, meer foto’s, een USP en een kantoorlogo in de resultatenlijst. Uw voordeel? Het object krijgt meer aandacht en u creëert meer naamsbekendheid voor uw kantoor.

Verbeterd product: Bedrijf in Beeld, 01-05-2019
Het promotieproduct Bedrijf in Beeld is verder ontwikkeld en toont nu ook uw kantoornaam op de homepage. Onder het object wordt de naam van uw kantoor vermeld; potentiële huurders of kopers kunnen direct contact met u opnemen.

Nog beter profileren, 11-02-2019
Vanaf vandaag kunt u uw kantoor beter profileren op funda in business. Alle bedrijfsmakelaars hebben nu de mogelijkheid een kantoorpagina aan te maken en zijn hiermee vindbaar in de 'zoek een makelaar' resultatenlijst en kunnen adverteren op de zoekresultatenpagina met een 'MakelaarAd' 'Makelaar in de regio.'

Extra beveiliging voor de funda desk, 22-08-2018
Omdat we bij funda de veiligheid van persoonsgegevens uiterst serieus nemen introduceren we een nieuwe feature: de IP-adres alert. Op het moment dat er via een onbekend IP-adres op uw funda desk-omgeving wordt ingelogd, ontvangt u een e-mail. Daarnaast heeft de funda desk nu een EV-SSL certificaat. Zo kunt u makkelijker herkennen dat het de échte funda desk betreft. Dit kunt u herkennen aan het groene hangslotpictogram in de zoekbalk met daarnaast de tekst “Funda Real Estate B.V.”. Dit betekent dat er een check is gedaan op zowel de veiligheid van de verbinding als de echtheid van de site.

Verbeteringen maatlijnen in tekentool voor plattegronden, 05-07-2018
Voortaan staan de automatische maatlijnen in de tekentool voor plattegronden standaard uit. U kunt deze uiteraard zelf weer aanzetten via het onderdeel “Maatlijn-instellingen”. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk handmatig maatlijnen in te voeren en van maten te voorzien. Klik hiervoor op de maatlijn waarvan u de maat aan wilt passen en vul vervolgens de gewenste maat of afstand in.

Nieuwe tekentool voor plattegronden, 06-06-2018
Vanaf vandaag introduceert funda stapsgewijs de nieuwe tekentool voor plattegronden in de funda desk. De nieuwe tekentool van Floorplanner vereist niet langer de Flash plugin, heeft een overzichtelijkere layout en is zowel stabieler als sneller dan de voorgaande versie. Ziet u nog steeds de oude tekentool bij het tekenen van nieuwe of aanpassen van bestaande plattegronden? Naar verwachting wordt u binnen enkele dagen overgezet naar de nieuwe tekentool.

Instellingen-pagina's vernieuwd, 21-03-2018
De pagina's waar u uw kantoorinstellingen kunt wijzigen zijn vernieuwd. Voortaan vindt u de gegevens van uw kantoor, instellingen voor facturatie- en betaling, contactmogelijkheden en klantvoorkeuren overzichtelijk bij elkaar. U vindt de nieuwe instellingenpagina’s via het tandwiel-icoon rechtsboven in het hoofdmenu van de funda desk.

Zoeken vanaf de funda desk homepage, 02-03-2018
Voortaan kunt u op de homepage van de funda desk alleen nog naar objecten zoeken met behulp van de zoekfunctie rechtsboven in het hoofdmenu van de funda desk. Hiermee kunt u tevens zoeken naar contracten. De functie "Snel zoeken" op de homepage komt hiermee te vervallen.

Wijzigingen in de media-inbox, 02-03-2018
Om de media-inbox overzichtelijk voor u te houden vindt u hier voortaan alleen de leveringen van mediaproducten door uw medialeverancier die niet ouder zijn dan 6 maanden. Daarnaast worden standaard alleen de leveringen die nog u nog aan een object dient te koppelen weergegeven. Wilt u ook de reeds gekoppelde leveringen zien? Zet dan het filter "Verberg gekoppelde orders" uit.

"Mijn plattegronden" niet langer beschikbaar, 22-01-2018
Het doorsturen van plattegronden en het opvragen van plattegronden uit de eigen verzameling wordt niet langer ondersteund. Meer informatie over hoe u de in de funda desk getekende plattegronden voortaan kunt delen vindt u in hier.

Productinformatie verplaatst naar de footer, 17-11-2017
Voortaan vindt u onderaan iedere pagina alle informatie die u nodig heeft tijdens het werken met de funda desk. Denk hierbij aan de contactgegevens van customer service, een verwijzing naar de storingspagina en toegang tot het help center. Ook vindt u hier de webshop voor promotiemateriaal en de productoverzichten met daarin de producten die door u af te nemen of in te stellen zijn. Hiermee komt het item "Producten" in het hoofdmenu van de funda desk te vervallen.

Snel toegang tot objecten en contracten, 09-11-2017
Objecten vindt u voortaan snel met de zoekfunctie in het hoofdmenu van de funda desk. Vul een straatnaam, postcode, plaatsnaam of objectnummer in en u krijgt direct toegang tot relevante objecten in uw aanbod. Het zoeken naar contracten wordt ook ondersteund: hiervoor vult u het contractnummer van het contract waarnaar u op zoek bent in.

Funda desk heeft nieuw menu, 30-08-2017
Het menu van de funda desk is vernieuwd. Deze nieuwe look is het begin van een reeks van veranderingen die de funda desk te wachten staat. De veranderingen hebben allemaal ten doel de funda desk overzichtelijker te maken. Zo kunt u vanaf nu gemakkelijk uitloggen via het profiel-icoon rechts bovenaan de pagina.

Alle soorten objecten voortaan onder Aanbod, 30-08-2017
In het hoofdmenu van de funda desk zijn Woningaanbod en Bedrijfsaanbod samengevoegd onder het overkoepelende kopje Aanbod. Hier vindt u vanaf nu een compleet overzicht van al uw objecten op funda; of het nu gaat om koopwoningen, huurwoningen of commercieel vastgoed. De verschillende soorten objecten blijven wel duidelijk van elkaar gescheiden.

Overzicht van open dagen, 30-08-2017
Op de pagina Open Dag staat vanaf nu een volledig overzicht van alle aankomende open huizen en open dagen voor uw aanbod. Op deze pagina is het nu ook mogelijk om voor meerdere objecten tegelijkertijd een open dag aan te kondigen.

Zoekwidget, 29-08-2017
Het aanmaken van een zoekwidget met daarin het actuele aanbod van uw kantoor doet u voortaan in twee eenvoudige stappen op fundainbusiness.nl/zoekwidget/.