• Verhuurd onder voorbehoud

Burgemeester Haspelslaan 129 1181 NC Amstelveen

€ 90.000 /jr

Omschrijving

Op zoek naar zelfstandige, MULTIFUNCTIONELE bedrijfs-/ praktijkruimte met een ROYAAL afgesloten BUITENTERREIN en goede parkeergelegenheid op een unieke, centrale ZICHTLOCATIE in de populaire en groene wijk “Elsrijk” op loopafstand van het Stadshart Amstelveen?

Algemeen:
Het object ter grootte van ca. 505 m² B.V.O. kent diverse indeelvarianten en is, na een grondige verbouwing door huurder, uitermate geschikt voor MAATSCHAPPELIJKE DOELEINDEN, bijvoorbeeld als kinderdagverblijf, educatieve voorziening en/of (para)medische ruimte en tevens zeer centraal gelegen op ca. 5 minuten lopen van het Stadshart van Amstelveen.

Het object is gelegen in een rustige straat op een ruim en groen perceel en kent een uitstekende zichtbaarheid langs de doorgaande Meester G. Groen van Prinstererlaan.

Oppervlakte:
Overeenkomstig het NEN 2580 meetcertificaat van het object bedraagt de totale vloeroppervlakte van de voorgestelde gebruikseenheid ca. 505 m² BVO / ca. 476 m² VVO.
Daarnaast is er rondom het gehuurde een eigen, afgesloten buitenterrein, ideaal als terras en/of speelterrein, ter grootte van ca. 291 m².

Er zijn, afhankelijk van het beoogde gebruik, diverse indeelvarianten mogelijk. Graag gaan wij met gegadigden in overleg omtrent de exacte mogelijkheden.

Voorzieningen/ installaties:
Het object wordt in de huidige staat, als casco bedrijfsruimte, opgeleverd met het bestaande inbouwpakket waaronder:
- TL-verlichtingsarmaturen;
- Centrale verwarming met radiatoren (Nefit Topline HR 2013);
- Te openen ramen voorzien van isolerende beglazing;
- Alarmsysteem;
- Kabel-/datagoten;
- Mechanische ventilatie;
- Buitenzonwering.

Huidige indeling:
Begane grond:
Centrale entree met rolstoeltoegankelijke, automatische deurbediening, ruime ontvangst-/ vergaderruimte, garderobe alwaar dubbele sanitaire ruimte en invalidetoilet, kantoorruimte, opslagruimte met doorloop naar 3 grote lokalen met grote plafondhoogte, separate berging, nooduitgang en doorloop naar het afgesloten buitenterrein.

Souterrain:
Overloop, technische ruimte, ruime kamer voorzien van daglicht alwaar keukenopstelling.

Bestemming:
Het object is momenteel in gebruik als wijkcentrum met een bijeenkomstfunctie.

Op basis van het vigerende bestemmingsplan ‘Amstelveen Noord West’, alsmede het ontwerp bestemmingsplan ‘Amstelveen Noord-West 2020 (6 juni 2019) is de bedrijfsruimte geschikt voor de enkelbestemming ‘Maatschappelijke Voorzieningen’ in de vorm van sociale, religieuze, medische, culturele, (openbare) en educatieve voorzieningen met de daarbij behorende parkeervoorzieningen en ondergeschikte horeca en/of detailhandel ten dienste van de bestemming.

Voor actuele informatie, een uitgebreide bestemmingsomschrijving, meer informatie en het nagaan of het object voor huurder geschikt is qua bestemming, verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Het gebouw ligt om de hoek van het Stadshart en winkelcentrum van Amstelveen en op ca. 10 minuten rijden van Luchthaven Schiphol.

Komt u met de auto?
Het object is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij de Beneluxbaan en de Rijksweg A9 (afslag 5, Amstelveen) en is direct verbonden met de Rijkswegen A2, A4 en A10 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem.

Komt u met het OV?
Bus: goed bereikbaar met o.a. buslijn 55, 171, 175 en 300. Bushaltes “Gr. V. Prinstererlaan”, “Stadstuinen” en “Oranjebaan” liggen op loopafstand van het gebouw.

Tram: tramlijn 5 (Amstelveen Binnenhof, via Amsterdam-Zuid naar Amsterdam CS), heeft het eindstation Amstelveen Binnenhof.

Trein: via zowel tramlijn 5 als buslijn 55 is Station Amsterdam- Zuid goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid:
Het object beschikt over een eigen, afgesloten parkeerterrein alwaar in overleg 12 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Daarnaast is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving, op de openbare weg of in nabij gelegen parkeergarages.

Huurtermijn:
In overleg, uitgangspunt 5 tot 10 jaar.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtname van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
In overleg nader uit te werken.

Huurbetalingen per:
Betalingen per kwartaal bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: C

Bouwjaar:
1963.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Goedkeuring en definitieve gunning eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Onderwijsinstelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten

Oppervlakte
505 m²

Energie

Energielabel
C 1,17

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester Haspelslaan 129

€ 90.000 /jr