Erasmuslaan 3 B 1702 GH Heerhugowaard

€ 16.950 /jr

Omschrijving

TE HUUR
Erasmuslaan 3 B Heerhugowaard

ALGEMEEN
Aan de Erasmuslaan 3 B te Heerhugowaard biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars deze winkel-/praktijkruimte aan. De ruimte is op de begane grond in totaal circa 318 m² groot, welke verdeeld is in 2 ruimtes. Het pand omvat daarnaast ook een kelder van circa 229 m² en circa 130 m² exclusief buitenterrein. Door de ligging middenin een woonwijk en de mogelijkheid om een deel van het voorliggend buitenterrein middels hekwerk af te sluiten, leent deze ruimte zich uitstekend voor vestiging van bijvoorbeeld een kinderdagverblijf/ -opvang.

INDELING
De beschikbare ruimte is circa 219 m² groot en te bereiken via de dubbele entreedeur. Aan de achterzijde bevindt zich een overheaddeur welke leidt tot een ruimte van circa 99 m². De kelder van circa 229 m² is middels een trap en lift in deze ruimte bereikbaar. Zowel de achterste ruimte als de kelder worden momenteel gehuurd door PostNL. Deze betaalt hiervoor een vergoeding aan huurder (momenteel € 8.760,- vrij van btw per jaar)

BEREIKBAARHEID
Gelegen tussen de Westtangent en de Middenweg, en op loopafstand van diverse bushaltes is de bereikbaarheid goed te noemen.

PARKEREN
Rondt het pand bevindt zich ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

BIJZONDERHEDEN
Voor de vestiging van een kinderdagverblijf wordt een vestigingsvergunning ter overname aangeboden, waardoor lange vergunningstrajecten niet (meer) nodig zijn; informeer naar de voorwaarden.

BESTEMMING
Bedrijfsruimte ten behoeve van het exploiteren van een kinderdagverblijf.

HUURPRIJS
€ 25.710,- per jaar (exclusief btw).

PostNL betaalt een vergoeding van € 8.760,- per jaar (geen btw), waardoor de maandelijkse huurpenningen netto op circa € 16.950,- (exclusief btw) komen.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar, hierna telkens te verlengen met 5 jaar.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn nog nader te bepalen.
Verhuurder levert in principe gas, water en elektra via een centrale hoofdmeter. Middels tussenmeters zal het werkelijke verbruik gemeten worden. Huurder betaalt hiervoor een nog nader te bepalen maandelijkse voorschotbijdrage welke jaarlijks op basis van het werkelijk verbruik jaarlijks achteraf afgerekend wordt.
Verhuurder heeft nog de keuze om het gehuurde te voorzien van eigen meters t.b.v. gas, water en elektra. Huurder wordt in dit geval zelf contractant bij de betreffende nutsbedrijven.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Huur en servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

AANVAARDING
In overleg.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

COURTAGE
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG behartigt de belangen van de verhuurder. Als huurder bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

INFORMATIE
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar
072 541 41 41
Xander Blankestijn 06 53 33 74 56
Robin Niele 06 40 76 02 92

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 16.950 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 16.240 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Onderwijsinstelling
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
219 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Erasmuslaan 3 B

€ 16.950 /jr