• Verhuurd onder voorbehoud

Zandbos 161 2134 DD Hoofddorp

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

MEDEDELING VOORNEMEN TOT VERHUUR GEMEENTEBEZIT (gewijzigde publicatie)

De gemeente is voornemens om de maatschappelijke ruimte aan Zandbos 161 te Hoofddorp te verhuren.
Het betreft een voormalige peuterspeelzaal en bestaat uit 1 lokaal, keukentje, (peuter)toiletten en buitenruimte. Bruto vloeroppervlak circa 108 m² (NEN), bouwjaar 2001. De bestemming is Enkelbestemming gemengd (a. dienstverlening, b. maatschappelijke voorzieningen, c. sport).
De minimale huurprijs is € 140,- p/m2 excl. btw.
De ruimte wordt verhuurd via Schenk Makelaars, Taurusavenue 183, 2132 LS Hoofddorp, telefoon (023) 5572288. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Schenk Makelaars.

Dit is een gewijzigde publicatie in verband met het ontbreken van gunningscriteria in de eerdere publicatie. De gunningscriteria zijn hieronder vermeld.

Het gunningcriterium voor deze verhuuropdracht is, indien wordt voldaan aan alle minimale eisen: het hoogste bod. Het hoogste bod betreft dan de huurprijs per jaar, in Euro’s excl. btw. Tevens dient u de gewenste ingangsdatum van de huurovereenkomst op te geven.

Geïnteresseerden dienen uiterlijk 46 dagen ná de datum van deze publicatie in het Gemeenteblad hun bod bij Schenk Makelaars in te dienen. Biedingen die ná de reactietermijn worden ontvangen, komen niet voor gunning in aanmerking.

In geval er sprake is van een gelijke hoogste bieding, zal de gewenste ingangsdatum van de huurovereenkomst bepalend zijn, waarbij de eerdere ingangsdatum voorrang heeft boven een latere ingangsdatum. Indien er dan nog steeds sprake is van een gelijke bieding, bepaalt het lot (door een notaris).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Onderwijsinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
127 m²
Perceel
4.516 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zandbos 161

€ 140 /m²/jaar