Markt 66 6074 BB Melick

€ 2.100 /mnd

Omschrijving

In de kern van Melick bieden wij een functionele ruimte te huur aan. Deze ruimte heeft de afgelopen 20 jaar dienst gedaan als kinderdagverblijf en is nu toe aan een nieuwe maatschappelijke invulling! Bent u de ondernemer die Melick en omgeving een nieuwe toevoeging geeft aan het maatschappelijke voorzieningenniveau? Onze opdrachtgever gaat graag de dialoog met u aan om te kijken naar een waardevolle en duurzame invulling.

Entree aan de zijde van de Markt met een centrale gang die toegang geeft tot alle vertrekken. De linker vleugel bestaat uit een grote open ruimte in combinatie met een eigen berging en een archief. Tevens is er een keukenblokje met een eenvoudige keukenopstand.

Vanuit de centrale gang zijn er een tweetal toiletgroepen, mindervalidentoilet, bergkasten en een vluchtweg bereikbaar. De grote groepsruimten annex kantoren zijn allemaal uitgevoerd met een keukenblok/pantry en één ruimte heeft een aansluiting voor een vaatwasser. In totaal zijn er vier grote groepsruimten en twee kleinere kantoren annex spreekkamers aanwezig, zoals hieronder beschreven.

Aangrenzend aan één van de toiletgroepen is een technische ruimte bereikbaar waar de cv-installaties staan opgesteld. Aan de voorzijde van het complex zijn er nog een tweetal kleinere kantoren annex spreekkamers bereikbaar.

Het opleveringsniveau bestaat uit vloerbedekking in de algemene verkeersruimten, kunststof vloerafwerking in de grote groepsruimten en in de sanitaire ruimten. Verder zijn er scheidingswanden, systeemplafonds met armaturen aanwezig. Zoals gemeld zijn de airco’s en de ontruimingsinstallatie ter overname van de vertrekkende huurder. Mogelijk dat de aanwezige speeltoestellen nog door de vertrekkende huurder worden weggehaald.

Buitenterrein:
Aan de buitenzijde van de grote groepsruimten die aan dit buitenterrein grenzen zijn screens aangebracht (enkele zijn defect en dienen te worden vervangen). Aan de zijde van de entree is een lage toegangspoort en verharding middels betontegels aanwezig. Dit voorterrein dient tevens als vluchtweg/doorgang voor de bovengelegen en aangrenzende appartementen. Het terrein aan de achterzijde is eigendom van de gemeente en behoort niet tot hetgeen te huur wordt aangeboden.

De directe omgeving van het object bestaat uit een groot parkeerterrein aan de voorzijde waar gratis parkeren geldt. Rondom dit parkeerterrein zijn onder andere een supermarkt, een bakker, een slager, tandarts, een kerk en appartementen gelegen, maar ook een bibliotheek en een gemeenschapshuis

Bijzonderheden:
- De grote groepsruimten hebben veel daglichttoetreding;
- Airco’s en ontruimingsinstallatie ter overname van vertrekkende huurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.100 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Onderwijsinstelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
372 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 66

€ 2.100 /mnd