• Verkocht

Billrothstraat 2 4624 XP Bergen op Zoom

Prijs op aanvraag Veiling

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 november 2020
Verkoopdatum
8 december 2020
Looptijd
5 weken

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op vrijdag 04 december 2020, bij inzet en afslag vanaf 12:00 uur, via de website van BOG Auctions.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 30 november 2020 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

VEILENDE NOTARIS:
VDB Notarissen BV
Mr. A.W. Kuijpers
Eindhovenseweg 126
5582 HW WAALRE
Postbus 193
5580 AD WAALRE

Dit dossier is in behandeling bij mevrouw W. van Straten en mevrouw mr. S. van Baalen.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED:
Voormalig kinderdagverblijf c.q. kantoor-/praktijkruimte met maatschappelijke bestemming. Mogelijkheden voor transformatie of nieuwbouw.

Een perceel grond met de zich daarop bevindende opstallen, plaatselijk bekend als Billrothstraat 2 te 4624 XP Bergen op Zoom , kadastraal bekend als gemeente Bergen op Zoom, sectie E, nummer 2171, kadastraal groot vijftien are negenentachtig centiare (00.15.89 ha).

Dit object is ideaal geschikt voor transformatie naar bijvoorbeeld zorg-wonen met parkeergelegenheid op eigen terrein. Een plan daarvoor alsmede ontwikkelingsmogelijkheden zijn toegevoegd aan de dataroom. Kandidaat koper dient voor eigen rekening en risico zelf onderzoek te doen naar de mogelijkheden van transformatie en dient ten aanzien van publiekrechtelijke vragen daaromtrent in overleg te treden met het bevoegd gezag van de gemeente Bergen op Zoom / de provincie Noord-Brabant.

LOCATIE:
Het object is gelegen binnen de bebouwde kom, in een woonwijk, op ca. 500 meter afstand van snelwegafrit A58, tracé Rotterdam-Antwerpen. In korte nabijheid bevinden zich openbaarvervoer, op loopafstand een busverbinding en op fietsafstand het Centraal Station.

INDELING BESTAANDE GEBOUW:
Hal/entree, 2 kantoren, meterkast, cv-ruimte, lokaal voorzijde, lokaal, keuken, lokaal voorzien van dubbele tuindeuren, lokaal, zitkamer-dagverblijf, kantoor-dagverblijf personeel, lokaal achterzijde, lokaal voorzijde, slaapruimte, pantry, magazijn, speelterrein, diverse betegelde toiletgroepen.
Aan de indeling alsmede de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

BESTEMMING:
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Warande 2014'. Voor de volledig gegevens wordt verwezen naar de Bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling.

OMZETBELASTING-OVERDRACHTSBELASTING:
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling..

DISCLAIMER:
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Billrothstraat 2 te Bergen op Zoom (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 november 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Onderwijsinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
1.385 m²
Perceel
1.589 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.