• Onder optie

Stadhoudersweg 1 3136 BW Vlaardingen

€ 200 /mnd

Omschrijving

Aan de Stadhouderweg 1 te Vlaardingen zijn nog twee praktijkruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het medisch centrum is in gebruik voor medisch maatschappelijke doeleinden, waaronder een fysiotherapiepraktijk, een bloedpoli en diëtistenpraktijk. De voor verhuur beschikbare ruimtes zijn uitermate geschikt voor medische dienstverlening zoals bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk. Het medisch centrum is omgeven door een mooie tuin en heeft ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer is zeer goed.

PRAKTIJKRUIMTE
In totaal zijn er twee spreek- en/of behandelkamers beschikbaar voor de verhuur. De praktijkruimtes zijn onderdeel van een medisch centrum, waar diverse zorg gerelateerde bedrijven gevestigd zijn en waarbij de gebruikers bepaalde faciliteiten delen zoals sanitair, centrale pantry en wachtruimte. De praktijkruimtes zijn onder meer voorzien van:
• Lichtkoepels;
• Verlichting;
• Plavuizen vloer.

De volgende praktijkruimtes zijn beschikbaar:
• Unit 6 ( 11 m2 ) – € 200,- per maand vrij van BTW | € 100,- servicekosten per maand vrij van BTW;
• Unit 12 ( 16 m2 ) – € 240,- per maand vrij van BTW | € 140,- servicekosten per maand vrij van BTW;

*Prijzen zijn op basis van een huurtermijn van tenminste 5 jaar. Voor kortere huurperioden geldt een hogere huurprijs per maand.

In het bijzonder voor een huisartsenpraktijk zijn er additionele flexibele mogelijkheden, zoals het in overleg huren van extra ruimtes.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel E en is geldig tot 31 maart 2031.

BESTEMMING
De locatie is zeer geschikt voor medisch maatschappelijke doeleinden, zoals het uitoefenen van activiteiten gericht op (para)medische en openbare dienstverlening, waaronder:
• Huisartsenpraktijk;
• Geestelijk gezondheidszorg;
• Tandartsenpraktijk/Mondhygiënist;
• Behandel en/of trainingscentrum;
• Voorzieningen van algemeen nut.

BOUWJAAR
Het pand is in 1975 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object behoren voldoende openbare parkeergelegenheden. Tevens zijn in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheden beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van woonwijk “Holy-Zuid” te Vlaardingen. De ontsluiting met het openbaar vervoer en de auto is zeer goed.

Zo is het object binnen 1 minuut loopafstand gelegen van bushalte “Het Zonnehuis”, welke een directe verbinding heeft op de metrolijn tussen Hoek van Holland en Rotterdam. Hierdoor zijn omliggende plaatsen als Rotterdam, Schiedam en Maassluis zeer goed bereikbaar.

Tevens is het object binnen 1 minuut rijafstand gelegen van de afrit van Rijksweg A20, welke een directe verbinding heeft op Rijksweg A4. Hierdoor zijn verder gelegen steden als Amsterdam, Delft, Den-Haag, Zoetermeer en Leiden ook goed te bereiken.

SERVICEKOSTEN
In ruil voor de servicekosten draagt de eigenaar zorg over de volgende zaken:
• Energiekosten;
• Tuinonderhoud;
• Schoonmaakkosten;
• Onderhoudskosten van het object;
• Gebouwgebonden verzekeringen;
• Sena/Buma contributie;
• RGB gebruiker.

BESCHIKBAAR
De praktijkruimtes zijn per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst per 1 januari na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs geen BTW verschuldigd.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 200 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Onderwijsinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
11 m²

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stadhoudersweg 1

€ 200 /mnd