Mr. van Coothstraat 8 a 6651 ZJ Druten

€ 180 /mnd

Omschrijving

Huurprijs is vanaf €180,- per maand kale huur

Huur aangeboden representatieve praktijkruimten in mooi Leefstijlcentrum de Remise vanaf 12 m2.
De ruimten zijn gecreëerd binnen een volledig gerestaureerde voormalige busremise. Het leefstijlcentrum is gesitueerd op een unieke locatie in het centrum van het dorp met een eigen afgesloten parkeerterrein. Direct bij de ingang van het “eigen terrein” is een bushalte met reismogelijkheden richting Nijmegen, Den Bosch en Tiel. De ruimten die beschikbaar zijn binnen het leefstijlcentrum beschikken over alle benodigde voorzieningen zoals airconditioning, wifi, wachtkamer, keuken etc.

De Remise in Druten is een integraal centrum voor leven, studeren en welzijn, voor heel Maas en Waal, waar aandacht voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Er is een unieke samenwerking ontstaan tussen de aanwezige huurder waarbij het delen van kennis, samenwerking en communicatie centraal staan.

De voormalige tramremise in Druten stamt uit 1901. Het emplacement van de Stoomtram Maas en Waal was van 1902 tot 1934 in gebruik en is in 2013 gerestaureerd. De overdekte los- en laadplaats en rijtuiggarage op het emplacement bestaat uit vijf traveeën. Tijdens de restauratie in 2013 zijn de banen van de rails weer in de nieuwe bestrating uitgebeeld.

Huurprijs vanaf €180,- per maand

Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 180 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901

Oppervlakten

Oppervlakte
12 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mr. van Coothstraat 8 a

€ 180 /mnd