Hei-Grindelweg 73 6414 BS Heerlen

€ 425 /mnd

Omschrijving

Praktijkruimte te huur, wachtruimte en gehandicapte toilet, kamer is voorzien van airco, koud en warmwater Cv , openbare parkeerplaatsen zijn gratis en bus stop vlak voor de deur.

Kamer is volledig gestoffeerd, en gemeubileerd en voorzien van behandeltafel.

Beschikbare unit:

Nieuw te huur aangeboden : kamer op 1 ste etage ideaal voor Psycholoog- Coaching. Kamer is Gestoffeerd en gemeubileerd, airco aanwezig ruim daglicht aanwezig. Toilet op deze etage aanwezig. Huur € 425,- Incl. G.W L. geen BTW toeslag.

Tevens te huur kamer op begane vloer, beschikbaar 4 werkdagen, Huur € 395,- inclusief G.W.L. geen BTW toeslag. Kamer is gestoffeerd , gemeubileerd en tevens massagetafel aanwezig.

Parkeren

Gratis openbare parkeerplaatsen 25 stuks aanwezig, rondom het pand gelegen.

Wijkgericht werken 24/7

Het betreft een hoekpand met hoofd entree /wachtruimte Hei-Grindelweg 73 en een aparte zij entree op Mgr.Hanssenstraat 2 die gelegen is aan de winkelstraat en doorgangsweg naar school en kerk, en de entree van de wijk met een goede zichtlocatie en gratis parkeren.

Middels de hoofdingang is binnendoor de bovenetage bereikbaar , tevens met aparte ingang waardoor men niet door de wachtruimte naar boven moet gaan.

Zeer geschikt voor wijkgericht werken of als behandelruimte. De ruimte maakt zeer rustig werken mogelijk, ook voor groepen geschikt, 24/7 bereikbaar. Ook voor Fysiotherapie is er op korte termijn een nevenlocatie mogelijk op begane grond.

Door de keuze van de eigen entree op Mgr.Hanssenstraat is uw volledige identiteit middels een buitenbord volledig waar te maken. Openbaar vervoer en gratis parkeerruimte ruim aanwezig .

Bestemming

Welzijn en gezondheidszorg , bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u om zelf contact op te nemen met de gemeente Heerlen.

Ligging en Bereikbaarheid

De kantoor-/praktijkruimte is gelegen op de hoek van de Hei-Grindweg en Mgr. Hanssenstraat 2. Het hoekpand is gelegen in een aan de ene zijde woonomgeving en aan de andere zijde winkelstraat. Eveneens is een basisschool op korte afstand gelegen waardoor het eveneens ideaal is voor een Logopie praktijk. Het is uitstekend bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en op circa 5 km de op en afritten van de A76 (Leuven, Belgie – Aachen, Duitsland) die ook direct aansluiting heeft op de A2. Middels openbaar vervoer is het pand ook uitstekend bereikbaar.

Huurcondities

Huurprijs ruimte: € 425,- per maand Vrij van BTW en Inclusief gas water licht en wekelijkse reiniging.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Verwerkt in de totale huurprijs, huurbedrag is All.inclusief.

Aanvaarding: In overleg/ Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: geen waarborgsom.

Huurindexering: Jaarlijks per 1 Juli 5 % bij contract van 5 jaar 3,5% De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:Geen, is niet van toepassing.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 425 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 575 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
45 m²

Energie

Energielabel
D

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hei-Grindelweg 73

€ 425 /mnd