Langestraat 24 1211 GZ Hilversum

€ 1.100.000 k.k.

Omschrijving

HILVERSUM
LANGESTRAAT 24 en SCHERING 2 & 4

Met genoegen leggen wij deze propositie aan u voor. Het betreft een tot voor kort in gebruik zijnde bedrijfs-/winkelruimte in het centrum van Hilversum. Er bestaan gerede mogelijkheden de ruimte te transformeren tot 3 wooneenheden.

Omschrijving
De propositie die wij aanbieden bestaat uit het appartementsrecht in de plint van de TESLA-woontoren in hartje centrum tegenover Hotel Gooiland. Vanwege de centrumligging is het voorzieningenniveau hoog. De locatie leent zich uitstekend tot transformatie van 3 of meer woonappartementen. Het totale oppervlak van de ruimte beslaat circa 435 m². In parkeren is voorzien in de naastgelegen ondergrondse parkeergarage, waarin 5 plaatsen kunnen worden aangeboden.

Object
Kadastrale gegevens: Gemeente Hilversum, N, nummer 8511 A-1 en A-161, 165, 231, 233 en 234.
Het bouwjaar is 2005. Tijdens de bouw is rekening gehouden met een eventuele toekomstige bouwkundige splitsing. De oppervlakken bedragen respectievelijk 139, 114 en 182 m² (BVO; NEN 2580).
Het omzetten van de bestemming Bedrijfsdoeleinden naar Wonen is inmiddels door de gemeente vergund.
De aanbieding is een bijzonder interessante mogelijkheid voor een bouwbedrijf, aannemer en/of ontwikkelaar om de ruimte tot aantrekkelijke woonappartementen te transformeren.

Verkoopproces
De verkoop zal geschieden “As is” en onder voorbehoud gunning eigenaar. De verkoop “As is” houdt in dat koper het object aanvaardt in de huidige technische en bouwkundige staat, onder de juridische, milieutechnische en feitelijke toestand waarin het object zich thans en tijdens levering bevindt.

Disclaimer
De vermelde informatie dient enkel ter informatie aan potentiële kopers te worden verstrekt en is geen prospectus of aanbod. Deze informatie brengt de verplichting voor verkoper met zich mee om verder te onderhandelen met potentiële kopers. Aan de aangeboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle vermelde omschrijvingen, afmetingen, beschrijvingen van de toestand, vergunningen die eventueel voor gebruik of uitvoering benodigd zijn, en de overige informatie en specificaties zijn te goeder trouw vermeld. Een (aanstaande) koper kan en mag echter niet op de juistheid en volledigheid van die informatie vertrouwen en dient voor eigen onderzoek zichzelf ervan te vergewissen dat die vermelde informatie juist en volledig is. Schuitema Hoekstra en Van Eck aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade.
Geen enkel persoon werkzaam bij of voor Schuitema Hoekstra en Van Eck is bevoegd om een aanbod te doen of een garantie te geven die verkoper op enige wijze zou binden met betrekking tot de vermelde onroerende zaak. Alle rechtshandelingen tussen Schuitema Hoekstra en Van Eck en een geïnteresseerde partij met betrekking tot de verkoop van deze onroerende zaak, dient te allen tijde door de bevoegde vertegenwoordiger(s) van de verkoper bekrachtigd te worden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
435 m²

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Langestraat 24

€ 1.100.000 k.k.