Zeedijk 16 A 8531 DK Lemmer

€ 225.000 k.k.

Omschrijving

Op prachtige zichtlocatie, tegenover de McDonald's aan de rondweg in Lemmer, met zicht op de op en afrit van de A6 ligt dit unieke nieuwe bedrijfsgebouwtje op een kavel van 652 m² eigen grond. Het gebouw kan nog naar eigen smaak ingedeeld en ingericht worden. Op het verharde buitenterrein is de oorspronkelijke weegbrug nog aanwezig. Het terrein voorziet in ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het object is door de gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A6 goed bereikbaar en biedt zeer goede mogelijkheden voor diverse soorten bedrijven voor wie zichtbaarheid en vindbaarheid een voorwaarde zijn.

De vigerende bestemming is Kantoor met als bestemmingsomschrijving gebouwen en overkappingen ten behoeve van kantoren en\of dienstverlening waaronder een bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het verlenen van economische en maatschappelijke diensten aan derden, waaronder zijn begrepen kapperszaken, schoonheidsinstituten, fotostudio's en naar de aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen, evenwel met uitzondering van een garagebedrijf.

Lemmer:
Lemmer is gelegen aan het IJsselmeer in de Zuidwesthoek van Friesland, nabij de A6. Vanuit Lemmer is Amsterdam binnen 60 autominuten bereikbaar. Lemmer heeft een sfeervolle historische kern met een binnenhaven. Er is een goed aanbod aan winkels, scholen en voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
43 m²
Perceel
652 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zeedijk 16 A

€ 225.000 k.k.