Herenstraat 19 2681 BC Monster

€ 290 /mnd

Omschrijving

Eigen deeltijd praktijkkamer in Je Lijf en Je Leven? Nu slechts € 290,- per maand!
Te huur: praktijkkamer 2 (zie plattegrond)
Op zoek naar een professionele ruimte voor uw eigen paramedische praktijk? Die is er in Monster: in Je Lijf en Je Leven. Het paramedisch centrum aan de Herenstraat 19 biedt nu ook een deeltijd praktijkkamer aan. Het principe: samen met een vakgenoot een ruimte delen, en maar de helft van de normale huurprijs betalen! Zo is het mogelijk om voor slechts € 290,- per maand uw eigen praktijk een heel professionele uitstraling mee te geven. En btw komt er niet meer bij. Dat maakt een vrijblijvende afspraak met Van Baar Bedrijfsmakelaars wel heel aantrekkelijk.

De mede huurder is al gevestigd in de kamer. De twee huurders spreken samen af op welke dagen of dagdelen zij de ruimte willen gebruiken. In onderling overleg kunnen ook nog andere afspraken worden gemaakt. De praktijkkamer is 24/7 te gebruiken.

De Herenstraat 19 is volledig verbouwd en vernieuwd en verkeerd in perfecte nieuw staat. De gedeelde ruimte die nog beschikbaar is, wordt opgeleverd met een hygiënische pvc-vloer en de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang. De gedeelde voorzieningen bestaan uit een kitchenette, een toilet en een wachtruimte. Er is goede verlichting in de kamer door led-armaturen, verse luchtbehandeling systeem, verwarming en wandcontactdozen. Voor het centrum is altijd gratis parkeerruimte. Interesse? Kom een kijkje nemen. Maak een afspraak bij Van Baar Makelaars en u bent enthousiast!

De praktijk is gevestigd op een echte zichtlocatie: de Herenstraat 19, middenin het centrum. Dat vergroot de zichtbaarheid van de praktijk, en dat kan een opstap zijn naar meer cliënten. Ook geeft het cliënten meer vertrouwen als een praktijk is gevestigd in een professionele ruimte, compleet met een wachtruimte. In Je Lijf en Je Leven hebben inmiddels meerdere paramedici een plaats gevonden.: een mondhygiëniste, een medisch pedicure, een schoonheidssalon, een kindercoach en een zuurstoftherapeut. Die bundeling van specialisten wekt vertrouwen. Dat maakt een professionele indruk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 290 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
20 m²
Perceel
120 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herenstraat 19

€ 290 /mnd