Gooilandsingel 109 - 113 3083 DP Rotterdam

€ 550 /mnd

Omschrijving

In dit prachtige pand op een toplocatie in Rotterdam Zuid tegenover het winkelcentrum Zuidplein bieden wij meerdere praktijk- en behandelkamers aan. Het pand is in 2019 opgeleverd en in gebruik genomen door Skim Beauty, een jong en innovatieve beauty salon op het gebied van definitief ontharen.

Skim Beauty heeft het pand zeer hoogwaardig afgewerkt en modern ingericht. Iedere kamer is voorzien van onder andere een eigen airco, een systeemplafond met inbouw LED – verlichting en een gietvloer. Eveneens is er een bemande receptie voor een professionele ontvangst aanwezig en een gezamenlijke lunchruimte. Zo kunt u direct starten met ondernemen in een professionele omgeving.

De praktijk- en behandelkamers zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld wimperstylisten, nagelstylisten, masseuses, cosmetisch artsen en pedicures.

Beschikbare units

Momenteel zijn er nog een aantal units beschikbaar voor de verhuur.

De beschikbare units variëren van circa. 8 m2 tot maximaal circa. 50 m2.

Parkeren

Mogelijk in de QPark parkeergarage "Zuidplein” gelegen aan de Twentestraat met een capaciteit van ca. 1.361 parkeerplaatsen. In combinatie met het vergroten en vernieuwen van het winkelcentrum Zuidplein zal de capaciteit van deze parkeergarage uitgebreid gaan worden.

Ligging; Hart van Zuid

Het gebied rond winkelcentrum Zuidplein en Ahoy ondergaat op dit moment een metamorfose. Doel: het maken van een nieuw bruisend stadscentrum; een plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen.
De belangrijkste ontwikkelingen zijn:

- De Gooilandsingel wordt een autoluw plein, de verbindende schakel voor heel Hart van Zuid;
- Het Ahoy-complex wordt gerenoveerd en uitgebreid met een: congrescentrum, muziekhal, bioscoop (Pathé) en hotel;
- Midden in het gebied komt een nieuw Kunstenpand dat ruimte biedt aan een theater en een bibliotheek;
- Het gebied krijgt betere en overzichtelijkere bus- en metroverbindingen. Het reizigerscomfort wordt verbeterd door een ingrijpende herinrichting van het bus- en metrostation;

De metamorfose zal Hart van Zuid economisch, sociaal en cultureel versterken.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Hart van Zuid is zonder meer uitstekend te noemen. Bus- en metro- en tramverbindingen zijn direct toegankelijk. Tevens zijn de Rijksweg A15 (Rotterdam-Rozenburg) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) uitstekend bereikbaar. Via het Maastunneltracé is het centrum van Rotterdam eenvoudig en snel bereikbaar.

Opleveringsniveau

- Airconditioning met verwarmingsmogelijkheid
- Alarminstallatie
- Camerabeveiliging
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Internet- telefonieaansluiting
- Stucwerkwanden
- Gietvloer

Optioneel: Ingerichte praktijk- behandelkamers

De praktijk- behandelkamers zullen leeg worden opgeleverd zodat u zelf uw spullen kunt installeren. De mogelijkheid is echter ook aanwezig om een volledig gemeubileerde kamer met elektrische behandelstoel te huren.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 550,- per maand excl. BTW (afhankelijk van de metrage en huurperiode).

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurtermijn: Minimaal 12 maanden.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de verhuurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Gooilandsingel 109 - 113 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 550 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gooilandsingel 109 - 113

€ 550 /mnd