• Verkocht

Laan van Groot Schuylenburg 200-320 7325 BG Apeldoorn

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 maart 2020
Verkoopdatum
3 juni 2020
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Het is ons een genoegen om u vier Rijksmonumentale villa´s aan te mogen bieden. De propositie wordt geleverd in de staat waarin het zich bij verkoop bevindt (“as is - where is”). CBRE heeft de exclusieve opdracht om de verkoop te begeleiden. Deze advertentie bevat de belangrijkste gegevens met betrekking tot deze propositie.

Zorgpark ‘Groot Schuylenburg’ is gelegen aan de Laan van Groot Schuylenburg te Apeldoorn. De vier leegstaande Rijksmonumentale villa´s zijn kadastraal afgesplitst van zorgpark waarop de Stichting ‘s Heeren Loo Zorggroep mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Er bevinden zich verschillende functies op het terrein t.b.v. deze zorg; wonen, dagbesteding, zwembad en diverse kantoorfuncties.
Doordat de locatie gelegen is aan de provinciale weg ‘Zutphensestraat’, met een directe verbinding naar de A50 richting Zwolle, Arnhem en Amsterdam is het uitstekend bereikbaar per auto. Tevens zijn er NS-stations op korte afstand van de objecten gelegen waardoor er een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer is, NS-station De Maten ligt op loopafstand. Het centrum van Apeldoorn is op circa 3 kilometer van ‘Groot Schuylenburg’ gelegen.
In samenwerking met de gemeente Apeldoorn is er een anterieure overeenkomst ondertekend voor een transformatie van de vier Rijksmonumentale villa’s naar maximaal 30 appartementen, de gemeente heeft aangegeven dat het plan onder voorwaarden kansrijk wordt geacht.

Investeringsoverwegingen
- Verkoop van de vier leegstaande Rijksmonumentale villa’s;
- De vier Rijksmonumentale villa’s zullen als één geheel verkocht worden;
- Levering van de objecten in “as is - where is” staat;
- Ondertekende anterieure overeenkomst voor de transformatie naar 30 appartementen;
- De propositie bestaat uit de volgende vier rijksmonumentale villa’s inclusief 20 parkeerplaatsen op de nog te realiseren parkeerplaats.

(1) Gebouw ‘Mazzeltov’
Krepelsbosch 5, Apeldoorn
790 m2 BVO
Kadastrale aanduiding: M10102
Kadastrale grootte: 2.570 m2

(2) ‘Gebouw B’
Laan van Groot Schuylenburg 200 & 210, Apeldoorn
1.240 m2 (BVO)
Kadastrale aanduiding: M10103
Kadastrale grootte: 5.175 m2

(3) Gebouw ‘Ribes’
Laan van Groot Schuylenburg 270, Apeldoorn
405 m2 (BVO)
Kadastrale aanduiding: M10104
Kadastrale grootte: 1.515 m2

(4) Gebouw ‘Hannah’
Laan van Groot Schuylenburg 310 & 320, Apeldoorn
1.037 m2 (BVO)
Kadastrale aanduiding: M10105
Kadastrale grootte: 5.405 m2

Uitnodiging bieding en contact
Deze advertentie in combinatie met het ‘Informatie Memorandum’ vormt de basis voor een indicatieve bieding. Voor aanvullende vragen en/of het uitbrengen van (indicatieve) biedingen kunt u contact opnemen met Joost Kokx of Ellen van Hoogevest-Coule (T: +31 38 303 25 60)

Proces
Stichting ‘s Heeren Loo nodigt u uit om op basis van het Informatie Memorandum en overige informatie in de dataroom een bieding uit te brengen op ‘de Propositie’. Na ondertekening van het NDA zullen partijen toegang verkrijgen tot de digitale Dataroom op uitnodiging van Verkoper.

De propositie wordt geleverd in de staat waarin het zich bevindt bij verkoop (“as is - where is”).
Op basis van de kwaliteit van de biedingen zal verkoper in overleg treden met een of meer geïnteresseerde partijen. Deze partijen kunnen worden toegelaten tot de tweede ronde van het verkoopproces.

Gedurende deze tweede ronde wordt de mogelijkheid geboden om de locatie te bezichtigen. Er is door verkoper geen technische inspectie o.i.d. uitgevoerd. In deze fase mag dit (indien gewenst) door de potentiële kopers worden uitgevoerd. De data voor de bezichtigingen zullen op een later moment worden vastgesteld. In deze tweede ronde dient een definitieve bieding uitgebracht te worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
26 maart 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
3.470 m²
Perceel
5.405 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.