• Verkocht

Kerkstraat 8 5056 AC Berkel-Enschot

€ 675.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 oktober 2021
Verkoopdatum
16 maart 2022
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Object:

Charmant winkel/woonpand met achtergelegen bakkerij gelegen aan de Kerkstraat 8 te Berkel-Enschot. Plaatselijk bekend als De Smaeck van Brabant, al sinds 1950 een begrip in Berkel-Enschot en groot regio Tilburg. Het betreft ca. 214 m2 winkelruimte met achtergelegen bedrijfsruimte ten behoeve van de bakkerij. De woning heeft een woonoppervlakte van 127 m2 en beschikt over 4 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Het buitenterrein is verhard middels betontegels en deels voorzien van een gazon. Ook is er een ruime open carport aanwezig welke geschikt is voor het stallen van twee auto's.

Het geheel is gedateerd maar door de jaren heen goed onderhouden en geschikt voor meerdere doeleinden. Het deels platte dak is in 2014 vernieuwd en het gehele buitenschilderwerk dateert van 2020. Ook is in 2020 de CV ketel vervangen en is er een nieuwe Nefit Trendline ketel geplaatst. De voor- en zijgevels van de winkelruimte en het woongedeelte zijn een aantal jaren geleden professioneel gereinigd en voorzien van nieuw voegwerk.

De bestemming is centrum gemengd- dorps en biedt volop mogelijkheden voor een andere invulling. Het kavel is groot 630 m2, voor meer informatie omtrent de bestemming kunt u kijken op of u neemt contact op met Roland Bergmans van Elzen Bedrijfsmakelaars, bereikbaar op nummer 013-5285285.

Ligging:

Centrum Berkel-Enschot aan de Kerkstraat, goed bereikbaar met parkeerplaatsen pal voor de deur of in de directe omgeving. Parkeren is gratis. Berkel-Enschot telt momenteel 12.755 inwoners en maakt onderdeel uit van de Gemeente Tilburg.

Indeling woonruimte: ruime keuken met aansluitend de gezellige woonkamer voorzien van een houten vloer en een open haard. Separaat toilet op de begane grond. Middels de gestoffeerde trap komt u uit op de eerste verdieping waar zich 4 ruime slaapkamers bevinden alsmede een aparte badkamer voorzien van ligbad, wastafel met fontein en een toilet. Via de vlizo trap komt u uit op de zolderverdieping, het betreft een ruime zolder waarvan het dak niet geïsoleerd is.

Indeling winkelruimte: traditionele winkelruimte met verkoopbalie, laminaten vloer en een sfeervolle inrichting. Uitermate geschikt voor het huidige gebruik zijnde een bakkerswinkel maar ook een delicatessenwinkel of een speciaalzaak anderszins is goed denkbaar op deze zichtlocatie aan de Kerkstraat van Berkel-Enschot. Via de winkelruimte is de kelderruimte bereikbaar, deze is kurkdroog en daardoor zeer geschikt voor opslag.

Indeling bakkerij: middels de winkelruimte komt u uit in de ruime bakkerij, deze is tot op heden nog steeds operationeel. Boven de bakkerij bevindt zich een 2e ruime zolderruimte waarvan het dak niet geïsoleerd is, deze zolderetage is middels een houten trap toegankelijk.

Vraagprijs:

Euro 675.000,- kosten koper.

Moment van levering:

In overleg, het object wordt vrij van huur en gebruik geleverd.

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring en gunning eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 675.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 oktober 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Perceel
630 m²

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.