• Verkocht

Raadhuisstraat 4 6161 GC Geleen

€ 269.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 november 2020
Verkoopdatum
3 december 2020
Looptijd
9 dagen

Omschrijving

Op goede locatie, nabij de Markt gelegen, ruime en instapklare winkelruimte op de BG (frontbreedte 10m - ca. 375 m²) met 1 gerenoveerd en verhuurbaar appartement op de 1ste verdieping en met mogelijkheid tot het realiseren van 1 appartement op de 2de verdieping en 2 appartemten op de verdieping in de achterbouw. Het verkrijgen van gemeentelijke subsidie is hier van toepassing.

OBJECT
Winkelruimte met dubbele ingang en etalagemogelijkheden en royaal boven-, achterhuis. Mogelijkheid voor het realiseren van 3 appartementen op de bovengelegen verdiepingen. Het gehele object is te koop.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente GELEEN, sectie A, nummers 8498.
Het perceel is ca. 410 m².

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, nabij de onlangs gerealiseerde randweg welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76 en ligt verder op steenworp afstand van de markt van Geleen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze winkelruimte. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zachte/ winkel gerelateerde horeca bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar

BEGANE GROND
Overdekte entree met ruime etalage mogelijkheden en toegang tot ca. 375 m² winkelruimte voorzien van deels vinylvloer, deels tegelvloer, structuurwerk wanden en systeemplafond met tl-inbouwverlichting. Opslagruimte (6,00 x 6,00m) met situering van goederenlift en trap naar 1ste verdieping.

EERSTE EN TWEEDE VERDIEPING
Mogelijkheid voor het realiseren van max. 2 extra appartementen. Het gehele gebouw bestaat uit twee huisnummers; aanvraag voor overige nummers verloopt via de gemeente.

Appartement 1 (huisnummer 4a)
Instapklaar appartement (ca. 100 m²) gelegen aan de straatzijde boven het winkelpand. Eigen opgang. Via de gang met intercom toegang tot de woonkamer (ca. 34 m²) voorzien van laminaat, radiatoren en raampartijen met luxaflex. Eenvoudige kitchenette, radiator, draai kiepraam, afzuigkap en thermostaatkraan, niet voorzien van overige apparatuur. CV Keter ((huur, Volta). Geheel betegelde badkamer voorzien van wasbak, douche, toilet, design radiator en mechanische ventilatie. Slaapkamer 1 via loopdeur verbonden met slaapkamer 2, welke toegang geeft tot het dakterras. (ca. 20 m²). Slaapkamer 3 en Slaapkamer 4, voorzien van witgoedaansluiting en toegangsdeur naar de gang. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat en deels van behang / gestuukte wanden.

Appartement 2 (geen huisnummer - nog aan te vragen)
Ca. 100 m² vloeroppervlak bestaande uit royale gangpartij, 6 ruime kamers, separaat toilet en douche. Deze ruimtes zijn voorzien van radiatoren, en deels voorzien van wasbakken, houten kozijnen aan de voorzijde (enkel glas) en kunststof kozijnen draai kiep ramen (achterzijde). Mogelijkheid voor het maken van een vluchttrap.

Appartement 3 (geen huisnummer - nog aan te vragen)
Ca. 70 m² waarbij inbegrepen royale gangpartij, 3 slaapkamers, 2 aparte toiletten en 1 inloopdouche. Aansluitend 30 m² gang met slaapkamer 4, voorzien van klein dakterras. Dit appartement moet gerenoveerd worden.

PARKEERVOORZIENING
Diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving (Markt, Rijksweg Centrum).

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

KENMERKEN
In centrum;
Winkelruimte o.a. v.v. airco's, alarminstallatie, verlichting, systeemplafonds;
Nabij winkels;
Dubbele entree;
Brede bestemmingsmogelijkheden;
Horeca mogelijk.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 269.000 kosten koper
Aangeboden sinds
24 november 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
270 m²
Perceel
410 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 270 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.