• Onder optie

Kwartelweg 1 A 8191 AP Wapenveld

€ 1.500.000 k.k.

Omschrijving

Op een zichtlocatie aan de rand van Wapenveld staat dit multifunctionele gebouw, verdeeld over drie verdiepingen en momenteel in gebruik als praktijkruimte voor fysiotherapie in combinatie met een fitnessschool. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur en op eigen terrein zijn meerdere invalideplaatsen en een taxistandplaats. Het gebouw verkeert in een goede onderhoudsstaat en voldoet aan alle regelgeving omtrent brandveiligheid.

De huidige bestemming is 'maatschappelijk' wat uitstekende mogelijkheden biedt om hier uw bedrijf te vestigen, omringd door groen en met vele passanten langs de Groteweg die Heerde met Hattem verbindt. Het gebouw grenst aan woonzorgcentrum Rehoboth met zorgwoningen, een woonzorgcentrum en dagbesteding voor thuiswonende dementerende ouderen.

Begane grond:
Het gebouw heeft een representatieve entree met een tochtsluis, van waaruit de ruime ontvangsthal met balie en wachtruimte te bereiken is. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval, op de vloer liggen plavuizen en het systeemplafond voorzien van inbouwverlichting en benodigde installaties voor brandveiligheid. De wachtruimte heeft een forse oppervlakte en is verdeeld in twee zitgedeeltes.

Er zijn op de begane grond meerdere kantoor-/praktijkruimtes, een grote ruimte die gebruikt wordt als oefenzaal, een personeelsruimte met keuken en een halfronde fitnessruimte met mooi uitzicht op het groen. Bij deze fitnessruimte zijn nog vier inpandige ruimtes, ingericht als behandelruimte. Uiteraard zijn er goede sanitaire voorzieningen: meerdere douches, toiletgroepen voor dames en heren, een invalidentoilet en in verschillende ruimtes hangt een wastafel.

Eerste verdieping:
Aan de voorzijde van het gebouw zijn een tweetal bergzolders. De zolder aan de linkerzijde is te bereiken via een vlizotrap en de zolder aan de rechterzijde via een vlizotrap vanaf de begane grond

Via de trap in de centrale hal van het achterste gedeelte is de bovenverdieping te bereiken. Hier zijn een overloop, twee sportzalen, twee bergingen en aparte kleedkamers voor dames en heren, inclusief toiletruimtes en douches.

Souterrain:
Verrassend is de grote ruimte in de kelder in het achterste gedeelte van het gebouw. Via het trappenhuis in de centrale hal en een trap in de fitnessruimte is deze volwaardige verdieping te bereiken. De grote vloeroppervlakte bestaat uit een grote fitnessruimte, een ruimte met de technische installaties en aparte kleedkamers voor dames en heren, inclusief toiletruimtes en douches.

Bijzonderheden:
- Bestemming 'maatschappelijk' conform bestemmingsplan Wapenveld-Dorp;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein en ruim voldoende openbare parkeergelegenheid;
- Het gebouw verkeert in een goede staat van onderhoud;
- Totale oppervlakte 1.420 m2 V.V.O., verdeeld over drie verdiepingen;
- Zowel te koop als te (deelver)huur;
- Het gebouw wat wij hier aanbieden heeft energielabel: C.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.500.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
1.420 m²
Perceel
1.527 m²

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kwartelweg 1 A

€ 1.500.000 k.k.