Heusdenhoutsestraat 15 4817 WB Breda

Prijs op aanvraag

Omschrijving

BIEDINGTRAJECT IS GESLOTEN

Qua ontwerp en gebruik van materialen is dit kerkgebouw echt een exponent van zijn tijd. Bij de aanblik van de azuurblauwe tegels word je meteen meegenomen naar vroeger en kan de indruk gewekt worden van een gedateerd gebouw. Niets is echter minder waar. Het gebouw is keurig onderhouden en nog perfect te gebruiken, al dan niet met voor de nieuwe eigenaar specifiek noodzakelijke aanpassingen.

Als u binnen bent, zult u verrast worden door de kwalitatief hoogwaardige uitstraling van het gebouw. Het compacte ontwerp maakt dat optimaal gebruik is gemaakt van de mogelijkheden om uiteenlopende type ruimten (van spreekkamer tot vergaderkamer en hobbyruimte) samen te brengen onder 1 dak. Mede hierdoor en door de verschillende vleugels leent het gebouw zich uitstekend om verschillende activiteiten en/of bijeenkomsten tegelijkertijd te laten plaatsvinden.

Het kloppend hart van het gebouw is de centrale ontmoetingsruimte met haar prachtige lichtkoepels. Doordat tussen deze ruimte en de centrale entree een royale vestibule is gebouwd, is de ruimte aangenaam tochtvrij en ideaal om als wachtruimte te gebruiken.

Door zijn praktische bouw en uitstekende staat van onderhoud is het gebouw prima te herbestemmen. Denk aan een gezondheidscentrum, kinderopvanglocatie, muziekschool etc.

De kavel is meer dan riant. Hierdoor is in de huidige situatie voldoende parkeergelegenheid en is de kavel (inclusief opstal) ook groot genoeg voor een aantrekkelijke herbestemming. Mogelijk dat een stuk grond, welke voor het perceel ligt en van de gemeente Breda is, kan worden bijgekocht. Momenteel heeft deze grond geen functie.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar: en vraag toegang tot ons digitale verkoopdossier. Hierin vind u ook alle informtatie over de wijze van verkoop.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Religieuze instelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
675 m²
Perceel
1.958 m²

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
25 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heusdenhoutsestraat 15

Prijs op aanvraag