Dr. J. van der Haarlaan 2 ,3, 5 3641 JW Mijdrecht

€ 2.250.000 k.k.

Omschrijving

Uniek object te koop met meerdere gebruiksmogelijkheden w.o. de exploitatie van sport-gerelateerde activiteiten en tevens onderdeel uitmakend van een potentieel herontwikkelingsgebied voor woningbouw ; het tenniscomplex; bestaande uit twee tennishallen met in totaal 5 banen, horecagelegenheid, douches- en kleedruimten en twee bedrijfswoningen met aan- en toebehoren en onderliggende grond. Het complex is gerealiseerd in 1981 en wordt sedertdien door de huidige eigenaren geëxploiteerd. Het complex is up to date en verkeert in goede staat van onderhoud. Tennishal de Ronde Venen is gesitueerd op een perceel grond, groot: 4.760 m², gelegen in een woonomgeving met veel groen op een fijne locatie in Mijdrecht aan het park ‘De Meijert’.

Locatie:
Mijdrecht heeft als kern van gemeente de Ronde Venen (ca. 44.000 inwoners) een levendig dorpshart met een gevarieerd winkelbestand en diverse dienstverlening. Alle winkels en supermarkten (Blokker, AH, Hema, Hoogvliet, Action e.d.) zijn in directe nabijheid op enkele minuten loopafstand. Mijdrecht biedt vele voorzieningen in nabije afstand zoals, basisscholen, openbaar vervoer, speelpleintjes en diverse sportverenigingen (voetbal, korfbal en hockey). De centrale ligging van Mijdrecht zorgt voor diverse uitvalswegen richting onderstaande centrale plekken;

Indeling:
Het complex bestaat uit 2 hallen met in totaal 5 indoorbanen, een gezellige horecaruimte (met keuken) met bar en zitjes met uitzicht op de binnenbanen alsook een royaal buitenterras met zicht op de buitenbanen van de naastgelegen tennisvereniging. Verder voldoende was-/ kleedruimten en sanitaire voorzieningen. Het complex beschikt over 2 in metselwerk opgetrokken ruime bedrijfswoningen (2 bouwlagen) met buitenruimte.

Metrage:
Hallen 1, 2 en 3 : ca. 2.064 m²;
Hallen 4 en 5 : ca. 1.368 m²;
kleedruimte/kantine/kantoor : ca. 237 m²;

Woning nr. 2 : ca. 450 m³;
Woning nr. 5 : ca. 315 m³;

Opleveringsniveau:
Het geheel wordt opgeleverd in huidige staat.
De aanwezige inventaris wordt ter overname aangeboden.

Gebruiksmogelijkheden:
Object kent diverse mogelijkheden voor de exploitatie van sport c.q. tennis-gerelateerde activiteiten.

Samen met de tennisverenigingen en een aantal eigenaren onderzoekt de gemeente de mogelijkheden om woningen te bouwen op en rond het voormalig terrein van De Meijert.
De gemeente heeft een ruimtelijke verkenning laten uitvoeren. Deze verkenning toont aan dat het haalbaar is om tussen de 100 en 200 woningen te bouwen op en rond het voormalige partycentrum De Meijert. De gemeente ziet hier vooral kansen voor betaalbare woningbouw, voor zowel koop- als huurwoningen. De gemeente werkt nu aan een verdere uitwerking hiervan. Hiervoor overlegt de gemeente met de verschillende grondeigenaren in het gebied waaronder de tennisverening. Vervolgens gaat de gemeente in gesprek met de omgeving over de toekomstige invulling van het gebied. Het plan is dit gesprek vóór de zomer 2021 te organiseren (bron: De Ronde Venen, 2021 zie
Tennishal De Ronde Venen is met de auto, fiets en lopend goed te bereiken. Gelegen nabij de Provincialeweg N201 met aansluiting op autosnelweg A2/ A4 en A5, in slechts 25-30 autominuten naar Amsterdamse Zuidas/ Amsterdam Centrum/ Stadshart Amstelveen/ Schiphol en Utrecht Centrum.

Parkeren:
In de directe nabijheid van het gebodene zijn ruim voldoende mogelijkheden voor (gratis) openbaar parkeren.

Bestemming:
Beheersverordening ‘Mijdrecht woongebied Zuid’, vastgesteld op 05 februari 2015.

Bijzonderheden:
- 2 ruime bedrijfswoningen
- Onderzoeksgebied voor woningbouw

Koopcondities:
De kernpunten van een eventuele transactie laten zich als volgt verwoorden:

Koopsomindicatie:
€ 2.250.000,- kosten koper ex. BTW
(Zegge: twee miljoen tweehonderdvijftig duizend EURO)

Aanvaarding:
In overleg tussen koper en verkoper te bepalen.

Verklaring verkoper:
Het object wordt geleverd in de staat waarin het zich bevindt ten tijde van het tekenen van de koopovereenkomst.
Koper aanvaardt de feitelijke toestand waarin het object zich bevindt.
Koper wordt in gelegenheid gesteld voor eigen rekening een bouwkundige- / technische inspectie uit te laten voeren.
Koper dient binnen 4 werkdagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie af te geven of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Koopovereenkomst:
Door makelaar verkoper op te maken.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente: Mijdrecht (De Ronde Venen)
Sectie: C
Nummer: 6313.
Oppervlakte: 4.760 m²

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door A2 Bedrijfsmakelaars en verkoper echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden de opdrachtgever en A2 niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Sportinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
3.669 m²
Perceel
4.760 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dr. J. van der Haarlaan 2 ,3, 5

€ 2.250.000 k.k.