• Verkocht

Kerkstraat 80 7532 AV Enschede

€ 158.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 januari 2021
Verkoopdatum
1 oktober 2021
Looptijd
8½ maand

Omschrijving

Op zeer goede (zicht)locatie, op de hoek van de toegangsweg van sportpark 'Bultserve Enschede - Glanerbrug' en de doorgaande straat naar de dorpskern van Glanerbrug bieden wij u dit (afhankelijke) recht van opstal, inhoudende de eigendom van het royale pand met eigen parkeerplaatsen, TE KOOP aan. Het pand bestaat o.a. uit meerdere (behandel)ruimtes, een bar, keuken, opslag, koelcel en een grote zaal; ideaal voor cursussen (bijv. t.b.v. yogascholen of muziekgroepen), vergaderingen en opslag. De mogelijkheden zijn enorm!

Afhankelijk recht van opstal:
De onderliggende grond incl. het gebruik van de parkeerplaatsen en fietsenstalling is gehuurd (de eigenaar is de gemeente Enschede). De huurvergoeding bedraagt ca. € 2.100,- per jaar (2021). Het opstalrecht is afhankelijk van deze huurovereenkomst.

Oppervlakte(n) en indeling:
De totale verkoopoppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 315 m² en is als volgt ingedeeld:

Diverse praktijkruimte(s), 2 toiletgroepen, een royale zaal welke beschikt over een grote (volledig ingerichte) bar met daarachter een keuken en opslag met koelcel. Separate opslagruimte met grote deuren (t.b.v. het laden/lossen met vrachtwagen/bestelbus).

De opgegeven metrage is indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Bouwjaar:
1970. Nadien verbouwd.

Bestemmingsplan:
Volgens het vigerende bestemmingsplan Glanerbrug 2010 heeft het object de bestemming 'sport' met als functieaanduidingen 'cultuur en ontspanning'. Voor nadere informatie kunt u zich melden bij de publieksbalie van de gemeente Enschede.

De huidige eigenaar beschikt over een door de gemeente Enschede afgegeven omgevingsvergunning* t.b.v. een praktijk voor lijfkracht herstel. Voor beoogde soortgelijke werkzaamheden (behandelen/begeleiden/coachen e.d.) kan deze omgevingsvergunning overgenomen worden.

* Een omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit(en): het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, regels gesteld door Rijk of Provincie of een voorbereidingsbesluit.

Locatie, bereikbaarheid en parkeren:
Het object is gelegen op een zichtlocatie op de hoek van de toegangsweg van sportpark 'Bultserve Enschede - Glanerbrug' en de doorgaande straat naar de dorpskern van Glanerbrug. Aan de voorzijde van het object bevinden zich voldoende parkeerplaatsen, waar vrij parkeren mogelijk is. Eveneens zijn in de directe omgeving ruime parkeermogelijkheden.
Het stadscentrum van Enschede is daarnaast snel bereikt middels goede uitvalswegen en openbaar vervoer (station Glanerbrug - station Enschede centraal betreft slechts enkele minuten).

Zekerheidsstelling koop:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij of af te geven aan de notaris.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 158.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 januari 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht en opstal (á € 2.100,00 per jaar)

Bouw

Hoofdfunctie
Sportinstelling
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
315 m²
Perceel
313 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.