De Haar 11 9405 TE Assen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

INLEIDING
Namens onze opdrachtgever bieden wij een bijzonder object te koop aan. Het betreft de in 2007 gerealiseerde Expo Assen. In Assen en wijde omgeving ook bekend als “De TT - hal”, een evenementenhal met circa 16.000 m² vloeroppervlak.

In de huidige “1,5 meter samenleving” is ruimte verworden tot een schaars goed. Dit complex biedt ruim de mogelijkheid om evenementen te organiseren waar protocollen met betrekking tot afstand en looproutes goed zijn door te voeren.

Het Expo center en het naastgelegen TT – circuit liggen aan de zuidzijde van Assen. De ligging nabij een eigen op- en afrit, van de snelweg A28, staat garant voor een optimale bereikbaarheid. Dit complex kan, middels een erfdienstbaarheid, beschikken over een ruime parkeerfaciliteit met 2.000 parkeerplaatsen.
Het complex biedt ruimte aan de evenementenhal van circa 14.000 m² met een hoogte van circa 10,60 meter, een multifunctionele ruimte van circa 800 m² met een hoogte circa 4,60 meter. De bijbehorende kantoren, horeca deel en sanitaire groepen beslaan samen een oppervlakte van circa 1.200 m².

Wij nodigen gegadigden uit om een koopvoorstel uit te brengen in overeenstemming met de verkoopprocedure zoals beschreven in een Investerings Memorandum (IM) welke wij u graag toezenden

GEBOUWKENMERKEN
Het gebouw kent onder andere de volgende technische voorzieningen:

• een sprinklerinstallatie met overcapaciteit en twee pompen (elektra en diesel);
• een ontruimingsinstallatie;
• een computergestuurde lichtinstallatie;
• 9 overheaddeuren en 28 toegangsdeuren naar de hal;
• een afzuiginstallatie;
• een CO2-gestuurde verwarmingsinstallatie met warmte terugwin systeem;
• een inbraakalarminstallatie met diverse camera’s (binnen en buiten);
• een professioneel uitgevoerde horecakeuken met opslag.

AANVULLENDE INFORMATIE
Het Noorden van Nederland is een overzichtelijke markt qua aanbod van evenementen- en congresfaciliteiten.

Groningen, op circa 30 km afstand, heeft Martini Plaza. Deze organisatie richt zich steeds meer op theater en musicals. Verder weg in Leeuwarden, op een afstand circa 85 km, staat het WTC Expo. Eveneens een grote evenement- /expositiehal.

Beide hallen, in Groningen en Leeuwarden, zijn gesitueerd binnen de bebouwde kom, hierdoor onderscheidt Expo Assen zich door een betere bereikbaarheid en minder parkeerdruk.

De evenementenhal is direct naast het racecircuit gesitueerd en lift mee op de landelijke bekendheid van het TT – gebeuren.

In de directe omgeving is nog ruimte voor diverse ontwikkelingen (hotel, casino, sport, leisure en educatie) die de aantrekkelijkheid van de locatie kunnen verhogen. De recent aangelegde nieuwe op- en afrit kan bijdragen aan nieuwe impulsen voor dit gebied.

VERKOOP
Deze informatie is bedoeld om geïnteresseerden ondersteuning te bieden bij interessante voorstellen. Gegadigden worden in de gelegenheid gesteld om hun bod uit brengen na het lezen van ons IM en een bezichtiging.

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak.

Tijssen & Vos B.V.

050- 318 49 99

Harmen Tijssen

06 46 62 80 80

Disclaimer
Dezeinformatie is met zorg samengesteld. Wij vermelden echter nadrukkelijk dat de vermelde informatie van algemene aard is en niet meer is dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Perceel
20.278 m²

Energie

Energielabel
A 0,97

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Haar 11

Prijs n.o.t.k.