Joerelaan 1 14 9261 XD Eastermar

€ 649.000 k.k.

Omschrijving

Wilt u het wonen in een prachtige omgeving combineren met uw eigen bedrijf? Hier kan het!

Het recreatiepark "Onder de Linde" bestaat uit een bedrijfswoning samen met de voorzieningen van het park. U neemt de bedrijfsvoering over en kunt hierdoor de bijbehorende woning op nummer 1-14 bewonen. Ook is het mogelijk om de woning te verhuren als recreatiewoning waaruit een goed rendement valt te behalen.

Op het park zijn 14 chalets gesitueerd. Deze liggen op eigen grond en zijn eigendom van verschillende eigenaren. De centrale voorzieningen (parkeerterrein, toegangswegen en zich daarin bevindende voorzieningen) zijn eigendom van het park. De beheerder is hiervan eigenaar en voert het beheer over het park. Dit gaat om het houden van toezicht, het onderhoud van de wegen en overige parkvoorzieningen e.d. De eigenaren van de chalets betalen hiervoor een jaarlijkse vergoeding. Deze vormen de inkomsten van het bedrijf. Indien u overweegt om de woning te verhuren kunnen hieruit aanvullende inkomsten worden gegenereerd.

Een ruime gezinswoning met prima mogelijkheden voor een (parttime) bedrijf aan huis. Ideaal om te combineren met uw gezin, een baan, ander bedrijf of pensioen. Samen met de verhuur van de woning ook geschikt als belegging.

Wilt u meer informatie en/of de woning met het park eens bezichtigen? Neem dan contact op met de makelaar, Otto Minnema van Factornoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp.

Omschrijving
U betreedt de woning via de aangebouwde gezellige veranda. Via dubbele deuren komt u binnen in de ruime woonkamer met open keuken. Er is een verdiept gedeelte met houtkachel waar u heerlijk kunt zitten. De woning heeft 3 ruime slaapkamers op de begane grond. Hiervan zijn 2 met een kast uitgevoerd. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een hal met achterentree, een berging (evt. tot sanitaire ruimte te verbouwen), modern toilet en een ruime badkamer. De badkamer is modern en uitgevoerd met een ruime inloopdouche, wandcloset en een dubbel wastafelmeubel. Tot slot een CV-ruimte met moderne CV-combiketel.
Via de buitenzijde is de aangebouwde berging te betreden.

Eerste verdieping
Via een luik met vlizotrap is de zolder te bereiken. Deze is als bergzolder geschikt.

Tuin
Bij de woning ligt een fijne ruime tuin met veel privacy. Er is voldoende terrasruimte en een ruim gazon bij de woning en op het naast de woning gelegen gedeelte. Er is een vrijstaande houten garage aanwezig. De woning is bereikbaar via een oprit aan de voorzijde.

Het park ligt direct naast de woning en is bereikbaar via een eigen inrit. Er ligt een ruime parkeerplaats direct bij de ingang. Hier kunnen circa 8 auto's worden geparkeerd. De eigenaren van de chalets parkeren veelal bij hun chalet. Bij de ingang staan de brievenbussen voor de chalets. De binnenwegen op het terrein horen bij de parkvoorzieningen, evenals de aangelegde electriciteitsvoorzieningen (modern en op niveau), internetvoorziening, riolering e.d.

De woning en het park liggen in een prachtige omgeving tussen de dorpen Eastermar en Jistrum aan de Joerelaan. Het is een prachtige streek met het zo kenmerkende coulissenlandschap van de Friese Wouden.

Bijzonderheden
Van belang is nog:

- Chaleteigenaren zijn contractueel verplicht de jaarlijkse parkbijdrage aan de parkeigenaar te betalen. Deze is momenteel € 1.090,-- per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.
- De parkeigenaar levert gas, water en electra voor de chalets (verplichte afname).
- De woning betreft een bedrijfswoning en is zodoende verbonden met de bedrijfsvoering van het park.
- De woning is geheel voorzien van HR++ beglazing.
- CV-verwarmd door middel van radiatoren, CV-ketel is van 2018 (Remeha Tzerra, in eigendom), houtkachel als bijverwarming.
- Badkamer en toilet vernieuwd in 2020, geheel voorzien van vloerverwarming.
- Glasvezelaansluiting voor de woning, accespoint voor de chalets.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met Otto Minnema van Factornoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 649.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Perceel
1.965 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 119 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m en winkel op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

Verspreide huizen Eastermar, Eastermar

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Joerelaan 1 14

€ 649.000 k.k.